Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Zeiltrip

Zeiltrip

Tijdens een zeiltrip langs de kust van Sardinië zie je de mooiste plekken en kun je lekker relaxen op zee. Spot dolfijnen en leer meer over zeilen!

Motortour

Motortour

Sardinië ontdekken tijdens een motortour? Crossen langs de oostkust of door Cagliari. Op deze pagina delen wij handige tips

Wijntour

Wijntour

Struin door de prachtige Sardijnse wijngaarden en proef de plaatselijke wijnen tijdens een wijntour op Sardinië. Echt iets voor de wijnliefhebber!

Pretparken

Pretparken

Met de kinderen op vakantie? Of het kind in jezelf naar boven halen? Ga dan naar één van de leuke en bijzondere pretparken op Sardinië!

Tours

Tours

Er zijn vele bedrijven die leuke tours organiseren. Ontdek de zee op een boottour of proef heerlijke wijnen tijdens een wijntour.

Duiken

Duiken

Als je op vakantie gaat naar Sardinië is het leuk om ook eens te gaan duiken aan één van de prachtige kustlijnen. Je kunt natuurlijk ook les krijgen!

Paardrijden

Paardrijden

Paardrijden op Sardinië is een unieke ervaring en mooie manier om kennis te maken met het eiland. Ontdek welke mogelijkheden er zijn.

Boottocht

Boottocht

Sardinië ontdekken tijdens een georganiseerde boottocht of zelf een boot huren en op avontuur? Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden!

Fietsen

Fietsen

Pak de fiets en maak een prachtige fietstocht door de schone natuur op Sardinië! Lees hier over de leukste fietsroutes en waar je een fiets kunt huren.

Citytrips

Citytrips

Ben je op zoek naar de mooiste steden die je kunt bezoeken op het zonnige Sardinië? Lees hier meer over de grote steden!

IJssalons

IJssalons

Wat is nou een vakantie zonder een keer een lekker ijsje. Vooral wanneer je op vakantie bent in Italië kan een verfrissende gelato zeker niet missen!

Evenementen

Evenementen

Ben je een echte cultuurfanaat en ga je dit jaar naar Sardinië op vakantie? Lees hier over de unieke evenementen op het zonnige eiland Sardinië!

Eten en drinken

Eten en drinken

Tijdens je vakantie in Sardinië maak je graag kennis met lokale gerechten. Meer weten over het eten en drinken in Sardinië? Lees er hier meer over.

Waterparken

Waterparken

Geeft het zwembad of het strand bij jouw vakantiebestemming niet genoeg voldoening? Lees hier over leukste waterparken op Sardinië!

Wandelen

Wandelen

Dat Sardinië met zijn natuur prachtig is, is niet nieuw. Een goede manier om hier echt van te genieten? Wandelen! Hier de beste routes op een rijtje.

Winkelen

Winkelen

Bezoek de prachtige shopstad Cagliari en struin door de winkelstraten. Op zoek naar een markt? Dan ben je in Olbia aan het goede adres!

Uitgaan

Uitgaan

Ben je op zoek naar een gezellig avondje uit? Op Sardinië vind je verschillende leuke bars en clubs. Zie hier een aantal leuke uitgaanstips.

Vissen

Vissen

Ben je een liefhebber van vissen? Dat kan uitstekend op Sardinië. Op deze pagina vind je hierover alle informatie, zodat je perfect voorbereid bent.

Musea

Musea

Een bezoekje brengen aan een musea tijdens je vakantie in Sardinië? Lees onze tips en ontdek welke musea een bezoekje waard zijn.

Sardinië.nl