Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Met groepen

Met groepen

Heb je afgesproken om met vrienden deze zomer op vakantie te gaan, maar je weet nog niet waar je heen wilt? Kies voor een zonnige vakantie naar Sardinië!

Zwemparadijs

Zwemparadijs

Kunnen je kinderen op vakantie niet genoeg krijgen van zwemmen? Dan is een vakantiebestemming met een zwemparadijs ideaal voor jouw gezin!

Wijnvakantie

Wijnvakantie

Het is algemeen bekend dat Italië erg bekend staat om de wijnen. Ook op Sardinië worden er volop wijnen geproduceerd. Lees hier waar je ze kunt proeven!

Met kinderen

Met kinderen

Met de kinderen op vakantie? Dan is het fijn om op een kindvriendelijke vakantiebestemming te overnachten. Denk aan speeltuin, animatie en zwembad!

Weekend naar Sardinië

Weekend naar Sardinië

Sardinië is ook heel geschikt voor een weekend weg. Op deze pagina vertellen we welke steden de moeite waard zijn voor een weekend.

Golfvakantie

Golfvakantie

Ga op golfvakantie naar Sardinië! Ontdek de uitgestrekte groene banen van het eiland en geniet tijdens het spelletje van het uitzicht!

Glamping

Glamping

Luxe kamperen kan ook op Sardinië! Het klimaat van het eiland is perfect voor een Glamping vakantie. Kies jij voor de bungalowtent of de lodgesuite?

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig naar Sardinië is wat sneller dan met de auto, omdat je dan niet op de boot hoeft. Lees hier onze tips en waar je heen kunt vliegen!

Sardinië.nl