Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zeiltrip

Genieten op zee

Zeiltrip

Genieten op zee

Wat echt aan te raden is tijdens je vakantie op Sardinië, is een zeiltrip langs de Costa Smeralda. De hele dag zeilen rond het noordoostelijke deel van het eiland, waarbij je van de mooiste uitzichten geniet. Lekker met het gezin, de familie of met vrienden genieten van tijd samen op zee. Bovendien zie je zo de kustlijn en kleinere eilanden die bij Sardinië horen eens van de andere kant.

Volop actie

Tijdens je zeiltrip kun je heerlijk achteroverleunen om eens echt te relaxen. Gezellig kletsen en genieten van de rust op zee. Maar voor wie wil is er ook genoeg actie! Zo kun je met een beetje geluk dolfijnen spotten. Of heel wat leren over zeilen van de begeleider. Bij een stop bij het strand Spiaggia delle Vacche, is het ook mogelijk om te snorkelen. Fijn om even af te koelen, en zo ook de onderwaterwereld te ontdekken.

zeiltrip

Foto via Sardinia Sailing Trips

Ontdekkingstocht Sardinië aan boord van Nederlands zeiljacht

Als je een dag op een zeilboot doorbrengt, zie je natuurlijk de mooiste plekken. De rotsachtige kustlijn van Sardinië vol verstopte baaien en tropische stranden. Maar je zeilt ook langs de beroemde Maddalena eilanden in het noorden van het eiland. Deze eilandengroep bestaat uit 20 kleinere eilanden die samen een nationaal park vormen. Hier kun je dus een ongerept stukje natuur bewonderen. In het noordoosten ligt het bijzondere eiland Isola Tavolara, dat ooit werd betrokken door een familie geitenhoeders. Het hoofd van deze familie benoemde zichzelf tot de koning van het verder onbewoonde eiland. Laat je dus verbazen over de uitzichten en verhalen tijdens een zeiltrip aan de Costa Smeralda.

zeilen sardinie

Foto via Sardinia Sailing Trips

Sardinia Sailing Trips

Benieuwd waar je zo’n dagtrip op zee kunt boeken? Neem eens een kijkje op de pagina van Sardinia Sailing Trips, waar Nic en Sandra je met liefde te woord staan en informeren over alle mogelijkheden.

Sardinië.nl