Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen van onze bezoekers. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag graag. Ook voor vragen over het eiland Sardinië, kun je bij ons terecht.

1. Hoe boek ik een vakantie via jullie website?

Op onze website staan bestemmingen op Sardinië van verschillende aanbieders. Wij zijn een platform dat deze aanbieders met de bezoekers van onze website verbindt. Bij elke bestemming kun je doorklikken naar de bijbehorende aanbieder en via de website van de aanbieder kun je vervolgens je vakantie boeken.

2. Hoe weet ik of een bestemming nog beschikbaar is?

Op de site van de aanbieder vind je alle informatie over de beschikbaarheid van jouw vakantiebestemming. Als je op een bestemming klikt op onze website, kom je automatisch bij de juiste aanbieder terecht.

3. Wanneer kun je het beste op vakantie naar Sardinië?

Op Sardinië is het in de zomer lekker warm, maar ook in het voorseizoen kun je hier al goed vertoeven. Lees in dit blog wat de beste periode is om op vakantie te gaan naar Sardinië.

4. Ik wil graag mijn accommodatie op Sardinië.nl, kan dit?

Zeker! Als jij een mooie vakantiebestemming op Sardinië.nl hebt, geef dit vooral aan ons door. Samen kijken we dan naar de verschillende mogelijkheden van het presenteren van je bestemming om Sardinië.nl. Neem via deze link contact met ons op.

5. Ik zou graag een blog schrijven over Sardinië, kan dit?

Ja, zeker! Als jij net zo’n liefhebber bent van dit eiland als wij, dan kun je je aansluiten bij onze community van bloggers. Voor meer informatie over onze bloggers en de blogs die we schrijven, kun je een kijkje nemen op de bloggerspagina.

Heb je nog andere vragen over Sardinië of over jouw vakantie naar Sardinië? Stel ze gerust!

Sardinië.nl