Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen van onze bezoekers. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag graag. Ook voor vragen over het eiland Sardinië, kun je bij ons terecht.

1. Hoe boek ik een vakantie via jullie website?

Op onze website staan bestemmingen op Sardinië van verschillende aanbieders. Wij zijn een platform dat deze aanbieders met de bezoekers van onze website verbindt. Bij elke bestemming kun je doorklikken naar de bijbehorende aanbieder en via de website van de aanbieder kun je vervolgens je vakantie boeken.

2. Hoe weet ik of een bestemming nog beschikbaar is?

Op de site van de aanbieder vind je alle informatie over de beschikbaarheid van jouw vakantiebestemming. Als je op een bestemming klikt op onze website, kom je automatisch bij de juiste aanbieder terecht.

3. Wanneer kun je het beste op vakantie naar Sardinië?

Op Sardinië is het in de zomer lekker warm, maar ook in het voorseizoen kun je hier al goed vertoeven. Lees in dit blog wat de beste periode is om op vakantie te gaan naar Sardinië.

4. Ik wil graag mijn accommodatie op Sardinië.nl, kan dit?

Zeker! Als jij een mooie vakantiebestemming op Sardinië.nl hebt, geef dit vooral aan ons door. Samen kijken we dan naar de verschillende mogelijkheden van het presenteren van je bestemming om Sardinië.nl. Neem via deze link contact met ons op.

5. Ik zou graag een blog schrijven over Sardinië, kan dit?

Ja, zeker! Als jij net zo’n liefhebber bent van dit eiland als wij, dan kun je je aansluiten bij onze community van bloggers. Voor meer informatie over onze bloggers en de blogs die we schrijven, kun je een kijkje nemen op de bloggerspagina.

Heb je nog andere vragen over Sardinië of over jouw vakantie naar Sardinië? Stel ze gerust!

Pagina delen

Bella Sardinia - Sardinië.nl
8,2

Bella Sardinia

Oristano, Midden

 • In een groot pijnbomenbos
 • Privéstrand met ligbedden
 • Zwembad met apart kinderbad

Camping Bella Sardinia ligt direct aan het mooie witte zandstrand ‘Is Arenas’ dat bekend staat om de aanwezigheid van bijzondere zeeschildpadden!"

Blogcategorieën

Campings op Sardinië

Camping Flumendosa - Sardinië.nl
7,3

Camping Flumendosa

Pula, Zuiden

 • Direct aan zee
 • Moderne stacaravans
 • Tussen de pijnbomen

Ben je op zoek naar een camping aan zee? Dan moet je camping Flumendosa eens uitproberen, een camping waar je direct vanuit je bed de zee inrolt!

Residence Le Farfalle - Sardinië.nl
9

Residence Le Farfalle

Alghero, Noorden

 • Duikexcursie
 • Panoramisch uitzicht
 • Rustig gelegen

"Een natuurmens? Residence Le Farfalle ligt in de heuvels en biedt volop mogelijkheden om de prachtige natuur van Sardinië te ontdekken!"

Iscrixedda - Sardinië.nl Nieuw
8,5

Iscrixedda

Arbatax, Midden

 • Omgeven door pijnbomen
 • Breed zandstrand
 • Rust, ruimte en natuur

Camping Iscrixedda ligt in een weelderig pijnbomenbos, omringd door een groot privé-park en een breed zandstrand. Hier kan de hele familie rustig ontspannen!

Sardinië.nl