Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Paardrijden

Paardrijden op Sardinië is een unieke beleving. Verken het eiland te paard of neem eerst een paar lessen. Maak een mooi ritje tijdens zonsondergang of in de ongerepte natuur. Je zult hier geen spijt van krijgen!

Paardrijden op Sant’Antioco

Op het schiereiland Sant’Antioco kan je mooie tochten maken langs de kust. Samen met een gids trek je twee uur lang door de natuur van zuidwest Sardinië. Hierna rijd je langs de kust, stranden en mooie baaien. Paardrijden op Sant’ Antioco is geschikt voor zowel beginners, als voor ervaren rijders. Sud Sardegna, Isola di Sant’Antioco, Calasapone 11, 09017

Paardrijtrektocht

Zin in een paardrijvakantie? In zeven dagen kun je het zuidwesten van Sardinië te paard ontdekken door middel van een paardrijtrektocht. Met meerdere overnachtingen in verschillende agriturismo’s, maaltijden inbegrepen en mooie plekken, is deze vakantie ideaal voor paardenliefhebbers! 

Country Hotel Mandra Edera

Vlakbij het stadje Abbasanta ligt Country Hotel Mandra Edera. Midden in de prachtige natuur van Sardinië krijg je de kans om te leren paardrijden en om mooie ritten te maken. Kinderen kunnen spelen in de grote tuin, in het zwembad, of natuurlijk ook paardrijden. Località Mandra Edera, 09071 Abbasanta

Je kan er dus voor kiezen om een hele vakantie in het teken van paarden te laten staan en elke dag te gaan paardrijden. Ook kan je een paar lessen nemen of ritjes maken bij een manage. Als laatste zijn er verschillende hotels met maneges erbij, zoals bij Country Hotel Mandra Edera. Aan jou de keus waar je zin in hebt tijdens jouw vakantie op Sardinië.

Populaire bestemmingen

Amfibie Treks - Sardinië.nl Nieuw

Amfibie Treks

Siniscola, Oosten

  • Prachtige stranden
  • Leuke excursies
  • Luxe chalet of Glamptent

Ideaal voor wie zonder auto naar Sardinië wil. Transfers, een shuttle service naar het strand en diverse leuke excursies worden geregeld.

Il Muto di Gallura - Sardinië.nl
9

Il Muto di Gallura

Tempio Pausania, Noorden

  • Werkzame boerderij
  • Restaurant
  • Excursies

Op agriturismo Il Muto di Gallura kun je zowel van het landleven als van de wellness genieten. Doe mee aan een excursie of geniet van het eten!

La Foce - Sardinië.nl
8

La Foce

Castelsardo, Noorden

  • Ruim opgezette familiecamping
  • Aan de rivier
  • Gezellig animatieteam

Camping La Foce is een ruim opgezette familiecamping in het noorden van Sardinië. Deze camping ligt prachtig in het groen aan de uitmonding van een rivier.

Sardinië.nl