Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Paardrijden

Ontdek Sardinië te paard

Paardrijden op Sardinië is een unieke beleving. Verken het eiland te paard of neem eerst een paar lessen. Maak een mooi ritje tijdens zonsondergang of in de ongerepte natuur. Je zult hier geen spijt van krijgen!

Paardrijden op Sant’Antioco

Op het schiereiland Sant’Antioco kan je mooie tochten maken langs de kust. Samen met een gids trek je twee uur lang door de natuur van zuidwest Sardinië. Hierna rijd je langs de kust, stranden en mooie baaien. Paardrijden op Sant’ Antioco is geschikt voor zowel beginners, als voor ervaren rijders. Sud Sardegna, Isola di Sant’Antioco, Calasapone 11, 09017

Paardrijtrektocht

Zin in een paardrijvakantie? In zeven dagen kun je het zuidwesten van Sardinië te paard ontdekken door middel van een paardrijtrektocht. Met meerdere overnachtingen in verschillende agriturismo’s, maaltijden inbegrepen en mooie plekken, is deze vakantie ideaal voor paardenliefhebbers! 

Country Hotel Mandra Edera

Vlakbij het stadje Abbasanta ligt Country Hotel Mandra Edera. Midden in de prachtige natuur van Sardinië krijg je de kans om te leren paardrijden en om mooie ritten te maken. Kinderen kunnen spelen in de grote tuin, in het zwembad, of natuurlijk ook paardrijden. Località Mandra Edera, 09071 Abbasanta

Je kan er dus voor kiezen om een hele vakantie in het teken van paarden te laten staan en elke dag te gaan paardrijden. Ook kan je een paar lessen nemen of ritjes maken bij een manage. Als laatste zijn er verschillende hotels met maneges erbij, zoals bij Country Hotel Mandra Edera. Aan jou de keus waar je zin in hebt tijdens jouw vakantie op Sardinië.

Populaire bestemmingen

Sardinië.nl