Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Boottocht

Sardinië ontdekken in alle vrijheid

Altijd al eens een mooie boottocht willen maken? Op Sardinië kan het! Hier vind je kristalhelder water, prachtige stranden en mooie baaien. Ontdek het zelf tijdens een lekkere boottocht. Sardinië barst van de mooie kust- en badplaatsen. Wij lichten er een aantal voor je uit!

Tijdens een boottocht zie je het eiland van een hele andere kant, dus houd je camera maar bij de hand!

Porto Pozzo

Stap aan boord van deze mooie boot en maak een tocht over zee in het noordwesten van Sardinië. De tocht start om 09:00 uur. Om te beginnen vaar je langs de eilandjes vlak boven het vasteland van Sardinië. Neem een duik in de zee, ga snorkelen of ontspan op het prachtige witte strand. Ondertussen wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Al met al een onvergetelijke dag. Met Northwest in Porto Pozzo ervaar je het noorden van Sardinië vanaf het water!

Daarnaast is het mogelijk om via de website van Boatsters een boot of jacht te huren, bemand of onbemand. Op dit peer-to-peer platform worden booteigenaren gelinkt aan boothuurders. Een soort van Airbnb, maar dan met boten! Boatsters is een wereldwijd verhuurplatform, dus je kunt waar je ook bent een boot via Boatsters huren. Zo ook in het bella Sardinië. Het Noordelijk gelegen Porto Pozzo is slechts één van de vele mogelijkheden. Dit voormalige vissersdorpje beschikt nog altijd over een leuke haven. Vertrek hier met je via Boatsters gehuurde boot en geniet van het prachtige uitzicht dat je hebt vanaf je boot!

Mare Ogliastra

Bij Mare Ogliastra heb je de keus uit vier boottochten. Bij de rode tocht kom je langs de stranden Cala Mariolu, Cala Sisine en Cala Luna. De groene tocht lijdt je langs de stranden Cala Biriola, Cala Sisine en Cala dei Gabbiani. De blauwe tocht komt langs Cala Mariolu en Cala Luna en bij de oranje tocht kan je de hele dag relaxen op Cala Mariolu. Bij alle routes heb je de keus om de Grotta del Fico te bezoeken. Wanneer je van te voren een online ticket koopt, ontvang je 10% korting.  Zeker iets om te onthouden dus! Tickets kopen op locatie is ook mogelijk. Je kunt terecht op drie locaties. Ten eerste bij het kantoor van Arbatax (Via Lungomare), van Santa Maria Navarrese of bij het Tortolì Ticket Office.

Liever zelf je route uitstippelen? Huur een bemande of onbemande boot via Boatsters en bepaal je eigen vaarroute. Op deze prachtige locatie wil je natuurlijk het gevoel van privacy en vrijheid ervaren. Daarom is het ook leuker om een privéboot te huren met vrienden/familie in plaats van op een grote tourboot langs te varen. Vertrek met je bootje uit Santa Maria Navaresse en meer aan in het mooie (Mare) Ogliastra.

Bue Marino

Maak ook eens een boottocht naar een mooie watergrot! Een van de mooiste en beroemdste grotten van Italië is de Bue Marino. Deze boottocht is zeker de moeite waard voor een leuk uitstapje met het gezin. Deskundige gidsen kunnen je alles vertellen over deze bijzondere grot en het is prachtig om deze van binnen te zien. Grijp je kans en koop je kaartje bij het loket in de haven van Cala Golone of huur een boot via Boatsters en vaar vanaf Santa Maria Navaresse hier zelf naartoe! 

Populaire bestemmingen

Sardinië.nl