Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Typisch Sardinië

Typisch Sardinië

Een beetje kennis over het eiland, de taal en over typische gerechten is nooit weg wanneer je van plan bent om naar Sardinië te gaan.

Feestdagen

Feestdagen

Ben je van plan om op vakantie naar Sardinië te gaan? Dan kan het zomaar zo zijn dat er tijdens je vakantie een feestdag aan de gang is.

Cultuur

Cultuur

Meer weten over de taal, gewoonten en gebruiken op Sardinië? Lees meer over de cultuur van dit eiland op deze pagina. Zo ga je voorbereid op reis!

Tussenstop

Tussenstop

Ben je van plan om van het noorden naar het zuiden van Sardinië te reizen? Lees hier over de verschillende steden voor een tussenstop!

Veerboot

Veerboot

Één van de mogelijkheden om Sardinië te bereiken, is met de veerboot. Ontdek waar je kunt opstappen en bij welke maatschappij.

Cijfers en feiten

Cijfers en feiten

Wat achtergrondinformatie over je toekomstige plek van bestemming is altijd fijn en handig. Hier vind je alles wat je moet weten over Sardinië!

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Wist je dat je ook met de bus, tram of trein kunt reizen. Soms is het zelfs nog voordeliger dan een auto huren! Lees hier meer over het openbaar vervoer.

Beste reistijd

Beste reistijd

Wil je naar Sardinië? Verdiep je dan even in de beste reistijd om dit eiland te bezoeken.

Geschiedenis

Geschiedenis

Altijd al benieuwd geweest naar de rijke geschiedenis van Sardinië? Lees hier over de bijzondere gebeurtenissen op het Italiaanse eiland.

De natuur

De natuur

Weten wat de natuur op Sardinië je te bieden heeft en wat je echt niet mag missen tijdens jouw vakantie? Lees dan snel verder

Het weer

Het weer

Wanneer kun je het best op reis naar Sardinië? Dat en praktische informatie of het weer op dit eiland vind je op deze pagina.

Agenda

Agenda

Ben je van plan om tussen maart en september naar Sardinië te gaan? Ontdek hier welk maandelijks evenement plaatsvindt op het eiland!

Stranden

Stranden

Eigenlijk is elk strand op Sardinië prachtig op zijn manier. Wij lichten er hier enkele uit die volgens ons een bezoek waard zijn.

Auto huren

Auto huren

Houd je van vrijheid en wil je zoveel mogelijk van Sardinië ontdekken in een korte tijdsbestek? Ga op avontuur en huur een auto op het prachtige eiland!

Van en naar het vliegveld

Van en naar het vliegveld

Geland op Sardinië? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar je accommodatie! Lees hier welke vervoersmogelijkheden er zijn.

Markten

Markten

Houd je ervan om rond te struinen op markten op vakantie? Ontdek de plaatselijke producten en lekkernijen op een van de markten op Sardinië!

Scooter huren

Scooter huren

Er zijn vele manieren om Sardinië te ontdekken. Zo kun je met zijn tweetjes (of alleen) een scooter huren! Vind uit waar dat kan en waar je op moet letten.

Sardinië.nl