Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tours

Voor welke tour kies je?

Op Sardinië kan je vele tours maken. Denk aan een leuke boottocht, waar je misschien dolfijnen en walvissen kan spotten. Of wil je toch liever een culinaire tour? Alles is mogelijk! Hieronder worden de leukste tours uitgelicht:

Boottours

Wat is er leuker dan Sardinië ontdekken via het water? Boek een boottocht en ervaar het eiland zo op een hele andere manier! Zo kun je bij DeadelMare bijvoorbeeld een leuke boottrip boeken langs verschillende plekken rondom het eiland. Eerst vaar je langs Porto Faro en Porto Rafael en daarna kun je een duik nemen in het heldere water bij Porto della Madonna. De uitgebreide lunch wordt aan boord geserveerd en hier kun je ook even ontspannen. Na de lunch komen nog een paar stops aan bod en heb je kans op dolfijnen spotten! 

Off Road Tour

Ontdek Sardinië op een unieke manier met deze Off Road Tour! Ervaar de historie van het eiland en dompel jezelf onder in de sfeer, buiten de toeristische plekjes! Met de tour kom je langs adembenemende landschappen en ook de wilde dieren die er te zien zijn. Kom meer te weten over de planten en treed in de voetsporen van het Nuraghe volk. Achteraf kun je relaxen op een strandje met het plaatselijke eten en wijn. Kijk hier voor meer informatie.

Wijn-, olie- en kaastour

Wist je dat de mensen op Sardinië stukken ouder worden dan de rest van de wereld? Eén van de redenen zou het drinken van een glaasje cannonau wijn per dag zijn. Tijdens deze tour kan je wijnen proeven en krijg je uitleg van een lokale gids die je hier alles over kan vertellen. Hierna kom je meer te weten over de olijfolie en olijven in de olijfboomgaard en vervolgens gaat de tour naar een traditionele boerderij. Hier zal je de traditionele en moderne kaasmakerij ontdekken. Aan het einde van de tour kan je de wijnproeverij voortzetten, onder het genot van kaas, salami en het lokale brood, dat geproduceerd is door de boeren. Meer informatie kun je hier vinden.

Wandeltour langs watervallen met picknick!

Met deze 5 uur durende wandeltocht ontdek je verschillende bossen, watervallen en dorpjes in Sardinië. Je komt langs een oud washuis in het gezellige stadje Villacidro. Hierna vervolg je je weg naar de bijzondere watervallen door een wild bos. De wateren vormen drie natuurlijke poelen die je zullen betoveren in het donker met het licht. Achteraf kan je ontspannen en genieten van een lekkere en typisch Sardijnse picknick. Boek nu hier de wandeltocht.

Populaire bestemmingen

Sardinië.nl