Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Pretparken

Plezier en vermaak voor iedereen in een van de (water)pretparken op Sardinië

Op Sardinië kunnen kinderen hun hart ophalen in een van de pretparken of zwemparadijzen. Op pad met de kids? Ook jij zal een leuke dag beleven!

Sardinia Miniature Park

In Sardinia Miniature Park (miniatuurpark) waan je je in het verleden, én in de toekomst. Zo ervaar je hier de historie en architectuur van het eiland Sardinië. Je vindt hier een dinosaurus park, een nurargisch park, een astronomisch museum en een planetarium. In het planetarium kom je onder andere meer te weten over de sterren en planeten. Daarnaast kun je bij het miniatuurpark een kijkje nemen in de biosfeer van Sardinië, het botanische pad bewandelen of is het mogelijk een hapje eten in het restaurant. 

Splash Aquapark

Achter de palmbomen en in de zee, vind je opblaasbare waterspeeltuin Splash Aquapark. Leef je uit op de springkussens of neem een duik in de zee. Bij Alghero, het toeristische noord-westelijke stadje, kun je geweldig klimmen, klauteren, spelen en zwemmen. Splash Aquapark is met zekerheid de moeite waard.

Aquafantasy

Bij Aquafantasy kan je heerlijk je gang gaan in het water! Met zijn vele glijbanen, zwembaden en horeca, is er voor ieder wat wils. Dit zwemparadijs is net een pretpark, maar dan in het water. De glijbanen zijn zo steil, dat het net achtbanen zijn. Het park is van 10:00 tot 18:30 uur geopend in de periode eind juni tot begin september.

Acquario Cala Gonone

Als je even geen zin meer hebt in het strand kun je ook Aquarium Cala Gonone bezoeken. Tijdens je bezoek kom je meer te weten over het onderwaterleven aan de kust van Sardinië. Dit aquarium bevindt zich in het dorpje Cala Gonone, dat een prachtig uitzicht biedt op zee. Je kan hier onder andere verschillende soorten vissen, haaien, schildpadden en koraal bekijken. 

Populaire bestemmingen

Sardinië.nl