Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitgaan

Uitgaansgelegenheden in Sardinië

Voor wie het nachtleven van Italië wil proeven, zit in Sardinië op de juiste plek. Er zijn hier veel bars, discotheken en restaurants die tot laat open zijn en waar je kan genieten van de beste muziek en de lekkerste drankjes.

Porto Cervo

In deze stad zijn de prijzen hoger dan op de rest van het eiland. Zo ook met uitgaan. Er zijn een aantal exclusieve clubs, waar je een goed gevulde portemonnee voor moet hebben. Echter is het wel de moeite waard om een keer mee te maken. De club Billionaire is de bekendste van de plaats en hier kun je een goed feestje maken. Verder kun je terecht op de pleinen of bij de haven voor een hele gezellige avond.

Cagliari

In een aantal wijken van deze stad, kun je het nachtleven ontdekken. Vooral rond de haven, bij Via Roma bijvoorbeeld, vind je veel clubs. Ook bij Poetto Beach zit een leuke club/restaurant. Acqua Club Restaurant is open van ‘s ochtends vroeg tot in de late uurtjes. Na het avondeten verandert dit hippe restaurant in een club waar je ook nog kan loungen op de zitjes.

Baja Sardinia

In Baja Sardinia ligt een unieke plek, die zeker de moeite waard is om te bezoeken, namelijk Phi Beach. Dit restaurant ligt verborgen tussen de enorme rotsen in het noorden van Sardinië. Je hebt hier een adembenemend uitzicht over de zee en kan genieten van de zonsondergang. ‘s Avonds kan je genieten van een gezellig avondje uit. Neem hier zeker een kijkje, want hier wil je geweest zijn!

Budoni

In deze stad heb je Pata Club. Hier kun je de hele nacht dansen onder de sterrenhemel en genieten van lekkere drankjes en leuke muziek. De club heeft meerdere dansvloeren en zo’n 4000 mensen zijn hier welkom.

Alghero

Zin in een avondje vol jazz? Kom dan naar Club Poco Loco! Hier kun je een bar, restaurant, club, bowlingbaan en internetcafé vinden. Je kan hier genieten van live jazzmuziek en kun je een heerlijk avondje uit beleven.

Populaire bestemmingen

Sardinië.nl