Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bestemming aanmelden

Bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking!

Bestemming aanmelden

Bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking!

Wil jij ook dat jouw bestemming op de website van Sardinië komt en ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan zit je hier zeker weten goed! Wij bereiken maandelijks een grote groep mensen die net als wij een groot fan zijn van Sardinië. Niet alleen via onze website, maar ook op ons Instagram kanaal. Ons doel is om mensen te inspireren met al het moois dat dit eiland te bieden heeft.

Vind jij dat jouw bestemming hier ook tussen moet staan? Dat kan! We bieden meerdere mogelijkheden voor een samenwerking.

  • Jouw bestemming in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Extra promotie d.m.v. een blog
  • Positie op de website met een uitgelicht blog
  • Extra social media posts
  • Bestemming van de maand op de homepage

Meer bereik en traffic voor jouw website

Door een samenwerking met ons genereren wij meer traffic naar jouw website. Je krijgt een persoonlijke pagina met informatie over jouw bestemming op Sardinië. De leukste plekjes die je in de buurt kunt bezoeken of het mooiste zwembad op de camping of het vakantiepark. Wil je ook meer bereik op je social media kanalen? Dat kan natuurlijk ook via ons. Onze bezoekers zijn jouw bezoekers en onze volgers zijn jouw volgers.

Persoonlijk contact

Ben jij geïnteresseerd om met ons samen te werken wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en onze community manager stuurt je binnen drie werkdagen een reactie. Je hebt persoonlijk contact met de community manager en zij helpt je van A tot Z.

Samenwerken met Sardinie.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sardinië bestemming aanmelden

Sardinië.nl