Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Waterparken

Voor veel waterpret!

Als je met kinderen op vakantie gaat, dan weet je eigenlijk al wat er de hele vakantie gaat gebeuren: zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen. Om de kinderen de dag van hun leven te geven, kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan een waterpark. De langste glijbanen zorgen voor een hele dag plezier.

Aquadream

Bij Baia Sardinia ligt het waterpark Aquadream. Dit park is klein en is meer voor jongere kinderen. De glijbanen zijn niet zo extreem, dus de kleintjes vermaken zich prima hier. Voor een ticket betaal je 18 euro. In het park zijn ook restaurantjes aanwezig om te eten, maar dit is wel aan de dure kant. Je kan er daarom ook voor kiezen om gewoon zelf je eten mee te nemen.

Water Paradise

Vlak boven Sassari ligt dit bekende waterpark van Sardinië. Het park is wat duurder dan de andere parken, maar je krijgt er wel een hoop gave glijbanen en attracties voor terug! In het hoogseizoen betaal je 18 euro voor een ticket, maar in augustus en op alle zondagen betaal je vier euro meer. Naast hoge glijbanen vind je hier ook allerlei spellen. Zo kun je menselijk tafelvoetbal spelen en beach volleyballen. Er is zelfs een kinderbad voor de kleintjes, waar ze de hele middag spelletjes kunnen spelen.

Aquafantasy

Dit waterpark ligt boven Paduledda. Het is relatief gezien een wat kleiner park, maar je kan je er prima een dag vermaken. Je hebt er allerlei soorten glijbanen. Vanaf de ligbedden onder de parasols heb je uitzicht over de omgeving. Voor een volle dag entree in het park betaal je 18 euro vol tarief. Voor kinderen tussen de 100 en 130 centimeter betaal je 14 euro en voor toegang na 13:00 krijg je tien procent korting. Hele kleine kinderen mogen gratis naar binnen.

Splash Aquapark

Net boven Alghero vind je het Splash Aquapark. Dit is een gaaf opgeblazen parcours op zee waar je kan klimmen en klauteren. Gedurende de zomermaanden is het park geopend van 10:30 tot 19:30. Voor twee uurtjes spelen betaal je tien euro, voor een halve dag vijftien euro en voor de hele dag twintig euro. In principe is een halve dag meer dan genoeg om te genieten van het park. Na twee uur kan het zijn dat je het ook al gezien hebt, maar het is zeker leuk om te doen! Voor de kleintjes hoeft er trouwens niet getreurd te worden, want zij hebben hun eigen mini-Splash Aquapark.

Al met al, voor waterpret is er genoeg te doen op Sardinië!  

Bestemmingen vlakbij een waterpark

Sardinië.nl