Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Weekend naar Sardinië

Geschikte plekken voor een weekendje Sardinië

Wil je gezellig een weekendje weg? En heb je zin om de Italiaanse cultuur te beleven en te genieten vvan de zon? Dan biedt Sardinië volop mogelijkheden. Bezoek een authentieke havenstadje, slenter langs vergeten straatjes in historische dorpjes en geniet op een van de gezellige terrasjes van een overheerlijk Sardijns glas wijn. Er zijn verschillende dorpen en steden die absoluut een bezoek waard zijn tijdens jouw weekend in  Sardinië. Je kunt natuurlijk niet alles zien in zo’n weekend. Daarom hebben wij leuke tips voor je uitgezocht.

Weekend Cagliari

In deze hoofdstad van Sardinië kun je behalve genieten van de Sardijnse cultuur ook heerlijk shoppen. In deze stad vind je diverse winkelcentra en leuke winkelstraten. Top idee als je houdt van culturele uitjes maar ook graag gaat shoppen. Er zijn ook verschillende gezellige restaurants te vinden met knusse terrasjes om heerlijk uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Weekend Olbia

Olbia is een van de typische Sardijnse havensteden en ligt aan de noordkant van het eiland. Deze stad is gelegen aan de prachtige smaragdkust ook wel ‘Costa Smeralda’ genoemd. Olbia is ideaal voor zon- en strandliefhebber die ook geïnteresseerd is in kunst en cultuur. Ook hier vind je diverse gezellige bars en restaurantjes waar je heerlijk kunt lunchen in het zonnetje.

Sardinië is een prachtig eiland en bij uitstek geschikt om een weekendje heerlijk te eten, shoppen en te genieten van de Italiaanse cultuur.  Bezoek voor meer informatie www.sardinie.nl. En bekijk de leuke accommodaties.

Populaire bestemmingen

Sardinië.nl