Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Glamping

Luxe kamperen op Sardinië!

Kamperen is tegenwoordig niet meer gewoon je tentje ergens opzetten. Ook de liefhebbers van wat meer luxe kunnen gewoon overnachten midden in de natuur. Die gaan op Glamping vakantie! Glamping accommodaties zijn er in allerlei soorten en maten, op verschillende plekken op Sardinië te vinden. Bekijk hier ons Glamping aanbod!

Bungalowtent

De Bungalowtent is eigenlijk de meest simpele Glamping tent. De voordelen van deze tent zijn dat hij ruim is en dat je beschikt over een ingerichte keuken. Bij deze tenten beschik je niet over een eigen badkamer, dus je hebt ‘s ochtends en tijdens het afwassen toch nog dat echte camping gevoel.

Glamptent

De Glamptent is net wat groter dan de Bungalowtent, maar heeft voor de rest dezelfde voorzieningen. Hier kun je met maar liefst 6 personen in overnachten. Er zijn 5 gewone bedden aanwezig en er kan een veldbedje bijgezet worden.

Lodgetent

De Lodgetent is nog wat luxer dan een gewone Glamptent, hier beschik je ook over eigen sanitair en heb je een ruim terras. Je slaapt wel onder tentdoek, maar eigenlijk is een groot deel van de binnenkant van hout. Zo heb je toch wat meer het gevoel van een huisje!

Lodgesuite

De Lodgesuite is vergelijkbaar met de Lodgetent, maar beschikt over een extra vleugje luxe; een romantisch hemelbed! En daar houdt het nog niet op, want je hebt ook een prachtige losse badkuip in de badkamer en de kinderen slapen vlak naast je in hun eigen Junior Lodge. Cool!

Hybridlodge Clever

De Hybridlodge Clever is echt een mix tussen een stacaravan en een tent. Je beschikt over 2 ruime slaapkamers (voor maximaal 5 personen), een eigen badkamer, keuken en terras. Er is zelfs verwarming voor in de winter en airconditioning voor in de zomer! Aan de buitenkant zie je zowel hout als tentdoek, en de accommodatie ligt wat hoger, zodat je vaak een mooi uitzicht hebt.

Glamping bestemmingen

Sardinië.nl