Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Golfvakantie

Prachtige golfbanen op Sardinië

Ga op golfvakantie naar Sardinië! Tijdens het beoefenen van je favoriete sport kun je dan genieten van de prachtige uitzichten. Er zijn een aantal hele mooie golfbanen op het eiland te vinden, waarvan wij de beste voor je uitlichten.

Pevero Golf Club

Dit is de bekendste en best beoordeelde golfbaan op heel Sardinië voor een golfvakantie. Het ligt in het noorden van het eiland, vlakbij Porto Cervo. De grootste stad in de buurt van deze uitgestrekte groene golfbanen, is Olbia. Dat is handig, want hier kun je makkelijk naartoe vliegen. Kies één van onze bestemmingen in de buurt van deze stad, en je bent klaar voor een vakantie vol zon, zee, en golfen!

Is Arenas Golf & Country Club

Zit je juist in het zuiden van Sardinië? Geen probleem, hier vind je vlakbij de hoofdstad Cagliari een luxe golfresort. Het voordeel van een verblijf hier, is dat je alles bij de hand hebt. Naast een dagje golfen, kun je ook kiezen om een dag door te brengen in de grote stad, of gewoon een dagje heerlijk op het strand te liggen! Cagliari ligt namelijk aan de kust en beschikt over een prachtige haven. Hierdoor heb je op de golfbaan ook een adembenemend uitzicht.

Tanka Golf Villasimius

Vlakbij deze Beach club ligt nog een andere prachtige golfbaan in het zuiden, in de gemeente Villasimius. De golfclub ligt zo’n beetje aan het strand, dus na een pittig potje kun je heerlijk uitrusten op de haast tropische stranden van Zuid-Sardinië.

Elke golfliefhebber kan dus zijn hart ophalen tijdens een golfvakantie, zowel in het noorden als in het zuiden.

Bestemmingen in de buurt van een golfbaan

Sardinië.nl