Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Zwemparadijs

Heerlijk relaxen in de jacuzzi!

Splash, whoetsj, plons! Allemaal geluiden die je wel herkent tijdens een vakantie op de camping. Zwemmen is een van de populairste activiteiten op vakantie. Het is de beste manier om heerlijk actief te zijn en tegelijkertijd veel plezier te maken en af te koelen in het warme weer. Waar doe je dit nou beter dan op een vakantiebestemming met een zwemparadijs! Hier beleef je ultieme waterpret samen met het hele gezin. Ontdek hier wat je allemaal kunt verwachten!

Van glijbanen tot jacuzzi

In het zwemparadijs op je vakantiebestemming is er genoeg te beleven voor jong en oud. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven door alle waterglijbanen uit te proberen. Voor de kleinere kinderen is een aparte kinderbad waar ze met hun speelgoed de fantasieën los kunnen laten. Vergeet ook zeker niet de waterspeeltoestellen. Afwachten wanneer bijvoorbeeld de emmer vol loopt en al het water naar beneden kletst.

Zijn de speeltoestellen niet echt jouw ding? Verzin je eigen spelletjes in het zwembad. Een bal doet bijvoorbeeld al wonderen. Je kunt “lummeltje” spelen of gewoon gezellig naar elkaar overgooien.

Wanneer de kinderen zich vermaken in het zwemparadijs, is het ook tijd dat je heerlijk kunt relaxen. Bestel een heerlijk drankje en ga onderuit liggen op het terras onder de felle zon. Voor een ontspanning van het lichaam, ga je naar de jacuzzi. Ben je liever actief en zwem je graag fanatiek? Soms kan een zwemparadijs beschikken over een olympisch bad. Hier kun je heerlijk even afkoelen en wat baantjes trekken.

Je hoopt op vakantie natuurlijk nooit op slecht weer. Mocht dit je wel overkomen, is het natuurlijk fijn als je nog steeds kunt zwemmen. Daar hoef je je bij een zwemparadijs meestal geen zorgen over te maken. Je kunt samen ook waterplezier beleven in het binnenbad.

Niet genoeg waterpret?

Ben je op zoek naar variatie en wil je op andere manieren waterpret beleven? Het strand biedt hier goede uitkomst. Een dagje samen met het gezin naar het strand staat garant aan een leuke dagtrip. Wanneer de kinderen heerlijk in het zand spelen of zich vermaken in de zee, kan jij even relaxen op het terras en even een blik werpen in een goed boek. Na een heerlijk dagje aan het strand, kun je gelijk heerlijk dineren in een van de restaurants vlakbij. Samen geniet je van een heerlijke maaltijd met de zonsondergang op de achtergrond.

Op zoek naar nog meer waterpret, naast het zwemparadijs en het strand? Bezoek dan een van de waterparken op Sardinië. Lees op deze pagina onder andere waar je de waterparken kunt vinden!

Camping met zwemparadijs

Sardinië.nl