Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Dit zijn de voordelen van Duitse kwaliteits chalets in Sardinië!

Wat zou je denken van een eigen chalet op één van de mooiste locaties van Sardinië? De combinatie van Duitse betrouwbaarheid en het Italiaanse Bella vita is een match made in heaven! Deze droom kan misschien wel werkelijkheid worden! Wil je meer weten over deze chalets waar kwaliteit voorop staat op dit prachtige eiland? Lees dan zeker even mee!

Een goede basis staat op één

Alles begint bij het begin, zo ook het bouwen van een chalet. Daarom is het belangrijk om elke chalet te bouwen vanuit een solide basis. Vanuit deze basis kan het chalet alle kanten uit. Wil je een eenvoudig maar duurzaam model? Of kies je voor meer luxe en extra voorzieningen? Natuurlijk kun je rekenen op deskundig advies bij het maken van keuzes. Op Sardinië zal het buitenleven een grote rol spelen en zal daar het accent op liggen, terwijl je ook goede sanitaire voorzieningen nodig zult hebben en een fijne plek om te koken.

Foto via Unsplash

Deze factoren zijn van belang voor jouw chalet!

Hoeveel personen moeten in het chalet kunnen verblijven? Is het voor jou alleen of samen met een partner en eventueel kinderen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je de keuze maakt in de soort chalet. Bovendien is het van belang dat je weet welke isolatie nodig is, rekening houdend met het klimaat in Sardinië? Daarnaast is het belangrijk dat je goed inzicht hebt in je budget en hoe je het zou willen gaan inrichten. Wanneer je het antwoord kan geven op de bovenstaande vragen ben je klaar om een keuze te maken en jouw chalet uit te zoeken!

Foto via Unsplash

Duitse degelijkheid en duurzaamheid

Bij het bouwen van een chalet zijn er diverse varianten die tot de mogelijkheden behoren. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een basic chalet waar je alleen de noodzakelijke elementen toevoegt. Heb jij graag wat meer luxe? Voeg dan extra elementen toe waarbij je geniet van alle luxe en comfort met een lange levensduur. Belangrijk is dat de fabrikant houdt met jullie wensen en dit weet om te zetten in een ontwerp voor jullie chalet. De fabrikant kan worden ingesteld op maatwerk waardoor jouw individuele wensen worden meegenomen. Hierdoor ben je dus verzekerd van het chalet van je dromen. Dankzij de service van het bedrijf maak jij je geen zorgen. Zo ken je hoogstwaarschijnlijk de term van onze Oosterburen “Grundlichtkeit” wel. Dit betekent dat je er met de producten vanuit kunt gaan dat er een grondige en langdurige kwaliteit gewaarborgd wordt. Een chalet kopen van Duitse kwaliteit is daarom een veilige keuze. Lacet-Niederrhein is een populaire bestemming voor mensen die duidelijke wensen hebben in een chalet en willen gaan voor Duitse kwaliteit.

Foto via Unsplash

Een vakantiepark in Sardinië?

Ga jij een vakantiepark of camping starten? Of heb je misschien een park overgenomen en ben je op zoek naar geschikte chalets? Dit vergt misschien een andere aanpak. Zorg dat je de planning helder hebt voordat je aan het project begint. Met de Duitse kwaliteitschalets zul je een streepje voor hebben op andere campings en je echt kunnen onderscheiden.

Foto via Unsplash

Sardinië als standplaats

Dit Italiaanse eiland, dat ongeveer zo groot is als Nederland, ligt op zo’n 200 kilometer van het vasteland van Italië. Het is als sinds de jaren vijftig een geliefde vakantiebestemming met het Italiaanse karakter nog steeds goed behouden. De kustlijn is bijzonder en indrukwekkend met in het Noorden en Oosten fraaie rotsformaties en in het Zuiden en Westen heerlijke stranden. Het eiland zelf kent mooie steden waar u historische bebouwing vindt, zoals kerken en kloosters. Het landschap is prachtig met ruige stukken en ook veel groen en zomerbloeiers maar vooral trekt natuurlijk de alom aanwezige azuurblauwe zee.

Zet jij een chalet op Sardinië?

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Residence Village Lu Nibareddu

Familie Lemmens-Zantinge, 29 september 2016

Prachtig gelegen residence

Prachtige gelegen recidence, mooi uitzicht over de baai. De appartementen zijn netjes en schoon, maar heel eenvoudig ingericht. Helaas geen wasserette op het park aanwezig. Je hebt er wel een auto nodig. Tips in de omgeving zijn de prachtige stranden, en een paar leuke plaatsjes in de omgeving.

Bezocht Residence Village Lu Nibareddu met gezin.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl