Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

5 leuke websites over Sardinië

Op Sardinië.nl vind je natuurlijk veel informatie, tips en inspiratie over het mooiste eiland van Italië. Maar omdat je nooit genoeg kunt ontdekken over Sardinië, vertel ik je in dit blog over 5 andere leuke websites over Sardinië. Zo vind je zeker weten alle informatie die je zoekt!

Sardinië-info

Op Sardinië-info vind je allerlei praktische info voor een reis naar Sardinië, zoals over de veerdiensten. Verder zijn er nog meer handige tips voor de reis erheen en over wat je ter plekke kunt doen. Zo lees je bij de ervaringen per stad of gebied wat je er zeker niet mag missen. Ook vind je tips voor als je gaat kamperen op Sardinië en algemene tips voor tijdens je verblijf.

Vakantie in Sardinië

Vakantie in Sardinië is de website van reisaanbieder Tritt, voornamelijk gericht op kleinschalige bestemmingen. Het gaat voor deze Sardinië specialist echt om de beleving op het eiland, dus vind je op de website ook veel informatie over de regio’s, to do’s en verschillende soorten vakanties. En natuurlijk de mooiste vakantiebestemmingen, die ook in ons aanbod te vinden zijn!

vakantie in sardinie

Foto van Suaraccia Resort via Tritt

Sardegna Turismo

Sardegna Turismo is de officiële toerismewebsite van het eiland. Als je iets wilt weten over Sardinië, is dit dus zeker een goede informatiebron! Naast algemene tips over de steden en gebieden, vind je hier ook veel leuke activiteiten. Er wordt goed bijgehouden wat er elke maand te doen is, dus voor je vertrekt is het zeker goed om dit eens te checken. Zo kun je misschien wel een bijzonder (traditioneel) feest of festival bijwonen op Sardinië!

sardinie

Foto via Pixabay

Italy logue

Italy logue is een algemene website over Italië, met veel informatie over elke regio. Zo ook over Sardinië! Je vindt leuke info over steden, stranden en culturele activiteiten, maar ook tips over reis en verblijf.

Ciao tutti

En natuurlijk niet te missen in de lijst: Ciao tutti. Misschien wel de meest bekende Nederlandse website over Italië! Op Ciao tutti vind je uitgebreide verslagen van reizen die door bloggers zijn gemaakt, met veel prachtige foto’s. Daarin lees je tips over de beste restaurantjes, leukste activiteiten en culturele bezienswaardigheden. Gelukkig heb je tegenwoordig internet in het buitenland tegen de normale tarieven, zodat je ook tijdens je vakantie deze tips nog eens kunt checken!

Heb je een vraag over Sardinië? Laat het ons zeker weten, wie weet kunnen we je verder helpen.

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sardinië.nl