Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tritt

Comfortabele en unieke accommodaties speciaal voor jou geselecteerd

Op zoek naar een fijn verblijf in Sardinië? Tritt heeft veel keus in het aanbod. Van luxe villa tot kleinschalige agriturismo. Voor ieder is er wel wat te vinden. De betrokkenheid van Tritt is hoog, waardoor je zeker een fantastische vakantie zult beleven.

De Sardinië specialist

Het aanbod bestaat uit residences, villa’s, agriturismo’s, hotels en B&B’s over het hele eiland. Daarnaast wil Tritt je op een persoonlijke manier adviseren om zo het beste uit je vakantie te halen. Of je nu naar Sardinië toe wil voor een actieve vakantie of een relax vakantie, het kan allemaal. Het eiland is met name ideaal om met de auto te verkennen. Dus maak van je vakantie een rondreis. Tritt biedt hiervoor verschillende mogelijkheden en via persoonlijk contact kan er een afgemeten voorstel voor je worden gemaakt. Verblijf bijvoorbeeld bij een agriturismo en geniet van het Sardijnse plattelandsleven en de locale keuken. Of slaap heerlijk langs de kust in één van de prachtige privé villa’s of kindvriendelijke residences.

Kortom, veel keuze en genoeg te beleven op dit mooie eiland. Enthousiast geworden en nu op zoek naar een accommodatie in Sardinië? Bezoek dan de website van Tritt en bekijk de leukste accommodaties die deze aanbieder voor jou heeft geselecteerd.

Sardinië.nl