Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een kleine vier kilometer ten noorden van Porto Cervo ligt Baia Sardinia aan een grote baai met kristalhelder water en een fijn zandstrand. Het strand biedt een panoramisch uitzicht op het eiland Caprera, één van de eilanden van de Maddalena-archipel.

To do in Baia Sardinia

De stad heeft leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes. ’s Avonds is er volop gezelligheid in het dorp. De winkels zijn tot laat open en vaak zijn er voorstellingen in het centrum. Ook markten met lokale artikelen worden neergezet op het plein. Bovendien openen de nachtclubs hun deuren. In Baia Sardinia vind je de meest bijzondere discotheek van Sardinië, “Rituals”. Deze trendy nachtclub bevindt zich geheel in een natuurlijke grot.

Maar de stad is natuurlijk niet alleen maar bekend vanwege het bruisende nachtleven. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het in een oogverblindend mooie baai. In Baia Sardinia breng je een heerlijke vakantie door in een prachtige groene omgeving met één van de mooiste stranden van Sardinië en zelfs van Italië.

Maddalena-archipel

Deze eilandengroep, sinds een aantal jaren beschermd natuurgebied, is bereikbaar met de boot. Die vertrekt dagelijks vanaf het strand van Baia Sardinia. De meest beoefende sporten aan de noordkust van Sardinië zijn zeilen en windsurfen. Dit stukje Middellandse Zee heeft ideale omstandigheden met een altijd aanwezig briesje en heerlijke temperaturen.

Sardinië.nl