Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tip! Kookworkshop Sardinië in Amsterdam

Ook liefhebber van de Italiaanse keuken? Leer zelf ook de sterren van de hemel te koken tijdens de masterclass kookworkshop Sardinië in Amsterdam! Nicoletta Tavella, eigenaresse van kookstudio La Cucina del Sole, maakt je wegwijs in de Italiaanse keuken, waar tijdens de masterclass van 23 september de regio Sardinië centraal staat. De Sardijnse keuken is een hele mooie keuken van herders en boeren, en het gebruikt fantastische pure producten, zo vertelt Nicoletta in onderstaand filmpje.

Kookworkshop Sardinië

Tijdens de masterclass in Amsterdam maak je onder leiding van Nicoletta een typisch Sardijns menu, bestaande uit drie gerechten, die elk begeleid worden door een heerlijke Sardijnse wijn. Hier krijg je uitleg over van wijnexperts.

Ook leren koken als een echte Sardijn? Op de website van De Smaak van Italië vind je meer informatie en kun je tickets bestellen voor de masterclass Sardinië!

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sardinië.nl