Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Stukje Sardijns strand meenemen? Boete!

Wat mooie schelpen en een beetje zand mee naar huis nemen, als aandenken aan je vakantie op Sardinie… Leuk, toch? Maar helaas, het mag niet meer! Sinds 1 augustus is het bij wet verboden zand, stenen of schelpen mee te nemen. Hiermee hopen de autoriteiten een einde te maken aan het meenemen van het Sardijse zand als souvenir. Dit gebeurde de afgelopen jaren namelijk steeds vaker, op zo’n grote schaal dat de bevolking maatregelen eiste. Het werd zelfs op internet aangeboden.

Er zijn voor het eerst toeristen beboet voor het meenemen van zand en schelpen van de Sardijnse stranden. De boete? Maar liefst duizend euro!

zand strand sardinie meenemen

Lees er meer over in dit artikel van de NOS.

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Residence Li Troni

Familie van den Breejen, 29 september 2016

Heerlijk zandstrand

Hoewel het in de omgeving niet bruist van de activiteit, is het goed vertoeven op 4 Mori voor wie houdt van gezellig maar niet massaal, gelegen aan een heerlijk zandstrand en bezoekers van diverse nationaliteiten. Cagliari op zo’n 75 kilometer is erg gezellig en leuk. Een auto is een vereiste.

Bezocht Residence Li Troni met gezin.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl