Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Kamperen op Sardinië!

Sardinië, het eiland waarbij ik denk: zon, rotsen, strand en puur geluk! Het genieten van mijn vakantie op een eiland klinkt voor mij al als muziek in de oren. Daarom is het ook niet gek dat ik als een blok viel voor Sardinië. En aangezien mijn favoriete manier vakantie kamperen is, wil ik jullie graag inspireren om te gaan kamperen op Sardinië. Ben jij nog nooit op Sardinië geweest of lijkt het je niet de bestemming om te kamperen? Think again! Deze bestemming is heerlijk om in alle rust te kamperen en wel op deze 3 campings!

Baia Blu La Tortuga

Als eerste wil ik je graag meenemen naar Baia Blu La Tortuga.. Een echte familiecamping waar je bij aankomst al blij wordt van de lachende gezichtjes van de kinderen die rondlopen op de camping. Voor degenen die van een beetje luxe houden, is deze camping perfect. Na een dagje aan het strand kun je nog even genieten van een massage in het wellness centrum voordat je een pizza eet bij het restaurant. Tja, het favoriete deel van mij was toch wel dat je zo het strand op kunt lopen voor een frisse duik in de zee. Laat in de avond, na een heerlijk wijntje voor de tent, gingen we vaak een wandeling over het strand maken. Met de sterrenhemel en de donkere zee waar je op uitkijkt, lijkt het net alsof je je in een film bevindt: dit is paradijs!

Bella Sardinia

Op camping Bella Sardinia vind je iets heel bijzonders… Ook deze camping ligt direct aan het strand, maar niet zomaar een strand. Het zandstrand ‘Is Arena’ waar je zo naartoe kunt wandelen staat bekend om de zeeschildpadden. Dus wie weet kom je een zeeschildpad tegen op vakantie! Dat zijn nog eens verhalen om mee thuis te komen. Vooral voor de kids natuurlijk.

Flumendosa

Tot slot neem ik je mee naar camping Flumendosa in het zuiden van Sardinië. Een heerlijke camping vol pijnbomen, waardoor je niet direct in de zon loopt. Ook deze camping ligt direct aan het strand, wat voor mij natuurlijk al een pluspunt was, maar dat is niet het enige! Want voor een dagje naar de stad ben je hier ook op een goede plek. Cagliari kun je zo met de auto bezoeken! Op naar een fijne vakantie dus!

Meer inspiratie nodig?

Naast deze 3 topcampings op Sardinië toch wat meer inspiratie nodig? Gelukkig vind je in ons aanbod een tal van campings op dit eiland. Neem daarnaast ook een een kijkje tussen het aanbod van campings en vakantieparken van Andiamo!

Dit waren mijn aanraders om te kamperen op Sardinië. Waar ga jij heen deze zomer?

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Baia Blu La Tortuga

Familie Jacobs, 13 maart 2017

Mooie nieuwe en schone stacaravans!

Mooi, rustige camping aan zee! Mooie, schone en nieuwe stacaravan. Tips in de omgeving zijn de vele mooie baaitjes.

Bezocht Baia Blu La Tortuga in juli 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Blogcategorieën

Sardinië.nl