Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7,0

Bella Sardinia

Midden, Oristano

  • In een groot pijnbomenbos
  • Privéstrand met ligbedden
  • Zwembad met apart kinderbad

Vanuit Camping Bella Sardinia maak je leuke uitstapjes, onstpan je aan het zwembad of zoek je de schaduw op onder de pijnbomen. Dit vakantieverblijf maakt een vakantie op Sardinië helemaal compleet!

Bella Sardinia ligt verscholen tussen de hoge pijnbomen en heeft een heerlijk privéstrand met ligbedden en parasols. De ideale bestemming dus voor een ontspannen vakantie, zowel voor stellen als gezinnen. De camping ligt aan de westkust van Sardinië, een prachtig eiland om te ontdekken. Als je op het strand ligt, lijkt het wel of je op een tropisch eiland bent beland… maar dan gewoon in Europa!

Genieten op de camping

Je kunt afkoeling zoeken in het mooie zwembad met apart kinderbad. Ook een leuke gezinsactiviteit hier, is bijvoorbeeld minigolfen. Daarnaast is er voor de kinderen in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma. Om de omgeving te verkennen zijn er bovendien scooters en fietsen te huur! Daag je elkaar uit voor een potje volleybal?

De omgeving van Bella Sardinia

De camping ligt aan direct aan een mooi wit zandstrand, aan de westkust van Sardinië. Als je geluk hebt, kun je daar zeeschildpadden spotten! Bij een bezoek aan Monte Ferru heb je de mogelijkheid om flamingo’s te zien in hun natuurlijke habitat.

Ook de moeite waard om te bezoeken: de stad Oristano! Verder zijn er via de camping veel andere excursiemogelijkheden, bijvoorbeeld het ontdekken van prachtige stranden en baaitjes in de buurt. Sardinië is ook de perfecte plek om de watersport te beoefenen. Nog geen ervaring? Dat is geen probleem, op de meeste plekken kun je surf-, zeil- en duikles krijgen!

Bella Sardinia op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Sardinië.nl