Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Cala Luna Beach

Op Sardinië kun je tal van mooie stranden  vinden, maar Cala Luna Beach is toch wel eens van onze favorieten. Lees hieronder meer over dit prachtige strand en over wat er te beleven valt! Bekijk hier alvast een video van dit witte zandstrand strand om in de sfeer te komen.

Omgeving

Cala Luna Beach is een prachtig strand met uitzicht op de kliffen. Het strand is erg uniek en kan alleen te voet of per boot bereikt worden. De zee is enorm helder, met rotsachtige kliffen onder water. Het is een wit zandstrand met fijn zand en weelderige vegetatie in de buurt. Aan de zuidelijke kant van het strand vind je een zoetwatermeer en oleanderbos en aan de noordkant ging je 7 grote grotten met indrukwekkende kliffen.

Foto via Unsplash

Vakantie voor het hele gezin

Rondom het kustgebied bestaat het grootste gedeelte van de zee uit ondiep water. Het is dus mogelijk om met het hele gezin te genieten van een dagje op het strand. Doordat het water ondiep is, is het lekker warm. Daarnaast is het water ook altijd helder en heeft het een mooie turquoise kleur. Het strand is te bereiken via de boot of te voet. Vertrek vanuit de haven van ala Gonone of het nabijgelegen Marina di Orosei-strand per boot naar het prachtige strand, of maak een wandeling via de lange wandelroute vanuit Balnea, Cala Fuili.

Foto via Unsplash

Wanneer kan je Cala Luna Beach het beste bezoeken?

De meest populaire maanden om het strand te bezoeken zijn juli, augustus en september. Tijdens deze periode zijn er vele toeristen en inwoners op het strand te vinden. Ook is er een cafeetje aan de kus waar je ligbedden kan huren, om optimaal te genieten van je stranddag.

Als je kijkt naar het klimaat zijn de maanden mei tot en met oktober de beste maanden om dit prachtige strand te bezoeken. Tijdens deze maanden zijn de lucht- en watertemperatuur het meest ideaal voor een heerlijke stranddag, gevolgd door een uitstapje naar de Italiaanse kust.

Foto via Pexels

Hebben we jou al overtuigd om het prachtige Cala Luna Beach te bezoeken tijdens je vakantie op Sardinië?

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Residence Li Troni

Familie van Adrichem, 16 mei 2019

Een echte aanrader!

Ervaring

hele mooie appartement en niet heel groot complex. Aardige eigenaren. Staan wasmachines gratis ter beschikken en zelf 4 bbq staan er ter beschikking. echt een aanrader

Tips in de omgeving

lekker vrij in de natuur maar met de auto zit je overal zo

Bezocht Residence Li Troni in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl