Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Stacaravan

Luxe kamperen op de camping? Met een stacaravan doe je dat zeker!

Een stacaravan wordt vaak gezien als een ouderwetse accommodatie op de camping of een vakantiepark. Maar dat is jammer, want hoewel daar over tientallen jaren geleden nog wel over te spreken was, is dat nu totaal niet meer zo. De stacaravans van tegenwoordig hebben een luxe uitstraling en een comfortabele inrichting. Je bent van alle gemakken voorzien. De spullen die je van huis mee moet nemen zijn de enige spullen die je mee hoeft te nemen, de rest staat al voor je klaar.

Interieur van een stacaravan

De keuken is volledig ingericht voor je. Het enige wat je nog moet doen als je aankomt op de camping of het vakantiepark, is de koelkast vullen. Je kunt direct beginnen aan je welverdiende vakantie.

Naast de koelkast beschikt de keuken over een gasfornuis en een magnetron. Daarnaast heb je een uitgebreide badkamer met een eigen douche, wastafel en toilet. Je hoeft dus niet meer over de camping te hollen met je douche spullen of je toilettas. Je hebt als in je eigen accommdatie.

Op de veranda kun je genieten van je ochtendkoffie, je lunch of een lekkere barbecue in de avond. En om de avonden af te sluiten in de warme sferen, geniet je van een lekker wijntje op de veranda. Je hebt hier immers een tuinset staan met twee ligstoelen, daar moet je dus wel goed gebruik van maken!

Sardinië.nl