Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bungalow

Een bungalow is een ideale accommodatie voor een complete familie!

Een schattig huisje in het bos, een knus plekje dichtbij een dorpje? Dat vind je in een bungalow. Bungalows staan op vakantieparken en het zijn perfecte accommodaties voor families. Het zijn niet zomaar vakantiewoningen, maar knusse huisjes waar je de gezelligheid voelt. En er is ruimte voor het hele gezin, voor kleine of grote gezinnen. De accommodaties zijn er verschillende personen, van 4 personen tot 8 personen, waar je alle ruimte hebt.

Bungalows maken deel uit van vakantieparken. Ideaal, want zo heb je altijd alle faciliteiten van het park bij de hand. Of je nou even naar de supermarkt moet of je een duik wilt nemen in het zwembad, dat kan allemaal, want je bent er nooit ver van af.

Vrijheid en luxe

De bungalows zijn volledig ingericht en de huisjes staat los van elkaar. Zo heb je alle vrijheid en ruimte om je heen, en kun je genieten van de luxe van de bungalow. Het terras eromheen is gevuld met luxe tuinmeubilair waar je de dagen door kunt brengen. Of je nou een spelletjes Monopoly met de kinderen speelt of dat je in de avond nog een lekker wijntje drinkt. Hier heb je alle ruimte, je kunt volledig buiten leven.

Aan het eind van de middag maak je een lekker diner in de keuken klaar, waarna je het vlees op de barbecue legt om te genieten het intense zomergevoel.

De slaapkamers in de bungalow zijn ruim en er zijn vaste bedden, reden genoeg om niet meer met je wc-rol de camping over hoeft te rennen! Je hebt hier alles binnen handbereik en in je eigen huisje.

De combinatie van de gezelligheid van de camping met de comfort van een huisje komt in deze accommodatie tot leven!

Sardinië.nl