Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanceselect

Een veelzijdig campingaanbod in heel Europa!

Vacanceselect is een internationale touroperator, met roots in Italië en Nederland. Het is 30 jaar geleden opgericht door Loek van de Loo. Hij wilde zijn droom om een camping te beginnen waarmaken en dat is gelukt in Italië, aan het Gardameer, Camping Weekend. Inmiddels is dit één van de grootste campings rondom het Gardameer. Na het oprichten van de camping begon hij accommodaties te verhuren op andere campings en dat was het echte begin van Vacanceselect. Sindsdien is de touroperator uitgegroeid tot een specialist op het gebied van campings, glampings en vakantieparken.

De pijlers die 30 jaar geleden centraal stonden bij de start van camping Weekend, gelden nog steeds voor het hele bedrijf. Vacanceselect staat voor kwaliteit en zekerheid, maar vooral passie voor het vak. En dat wordt door alle medewerkers uitgedragen. Dat zal je gelijk merken als je in contact komt met één van de 125 medewerkers bij de touroperator. Samen werken ze aan een topaanbod in alle denkbare soorten accommodaties op campings en vakantieparken: van compleet ingerichte glampingtenten tot luxe vakantiehuisjes.

In totaal zijn er 51 bestemmingen te vinden in 8 Europese landen. Elke camping heeft een uitgebreid aanbod in verschillende accommodaties. Je kunt kiezen om simpel en traditioneel te kamperen, maar ook aan luxe glamperen is veel keuze. Glamping is een trend waar Vacanceselect al vanaf het begin er op inspeelt. Zo hebben ze in de loop van de tijd veel verschillende luxe accommodaties ontwikkeld, die ze ook continu aanpassen en doorontwikkelen. Je kunt ze ook wel dé glamspecialist in de markt noemen.

Elke bestemming en accommodatie is door Vacanceselect nauwkeurig uitgezocht en wordt geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Omdat Vacanceselect voor iedereen aantrekkelijke vakanties wilt aanbieden, vernieuwen ze zo nu en dan ook het aanbod. Voor ieder wat wils!  De meest gezellige en mooie campings vind je dus in het aanbod van Vacanceselect.

Sardinië.nl