Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Glamping Sardinië

Geniet van een luxe en comfortabele glamping vakantie op Sardinië

Sardinië, een droombestemming op zich. Mooie natuur, hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee.. Daarnaast ook nog prachtige natuur en een interessante historie. Heb je het eiland Sardinië gekozen als vakantiebestemming? En wil je graag kamperen, maar dan wel met wat meer luxe en comfort? Niet meer je tent opzetten, met de toiletrol onder de arm naar het sanitairgebouw en koken op een klein camping gasstelletje. Maar gewoon op camping komen bij een compleet ingerichte tent! Dát is glamping Sardinië. Op Sardinië zijn er diverse campings waar je een luxe Lodgetent of Glamptent kunt huren.

glamping sardinië

Glamping Sardinië: voor meer luxe

Bij een glampingvakantie heb je geen zorgen. De tent staat voor je klaar, er is een ingerichte keuken met inventaris, comfortabele bedden en in de meeste gevallen ook eigen sanitair! Wat wil je nog meer? De glampings zijn in de meeste gevallen kindvriendelijk (denk aan animatie, een speeltuin etc.) en hebben een heerlijk zwembad. De camings met een luxe glampingaccommodatie liggen verspreid over heel Sardinië. Zo kun je dus je ideale locatie kiezen en evengoed genieten van een luxe kampeervakantie!

Enthousiast geworden over glamping Sardinië? Kijk voor alle opties voor een glampingvakantie op Sardinië bij onze bestemmingen. Voor welke accommodatie kies jij?

Sardinië.nl