Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Appartement huren op Sardinië

Prachtige appartementen op dit romantische, Italiaanse eiland

Wil je voor je vakantie een appartement huren op Sardinië? Op sardinie.nl hebben we verschillende bestemmingen die aan jouw wensen voldoen, en daar zitten ook appartementen en vakantiewoningen bij. Waarom zou je een appartement huren op Sardinië?

Omgeving

Sardinië zelf is een fantastische vakantiebestemming. De hagelwitte stranden en het azuurblauwe water doen veel mensen denken aan eilanden een stuk verder weg, zoals Curaçao. Met het mediterraanse klimaat is het in de wintermaanden goed te doen in een dun truitje, terwijl je ‘s zomers in je bikini aan het strand ligt.

Gemak

Een appartement huren op Sardinië is ook nog eens erg makkelijk. Servies, pannen, beddengoed, kookstel, sanitair… Alles is aanwezig. Jij hoeft je auto dus niet vol te laden en geen tent op te zetten bij aankomst. Alles staat voor je klaar! Koop je wel nog even een flesje wijn om de vakantie in te luiden?

appartement

Grote groepen

Een voordeel van een appartement huren op Sardinië is dat je met grote groepen tegelijk weg kan. Vaak zijn in de appartementen plek voor vier, zes, acht en soms zelfs tien personen. Hierdoor kun je met een vriendengroep weg, maar ook met opa, oma en de kinderen. En voor huisdieren is er vaak ook wel een plekje…

Sardinië.nl