Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
9

Agriturismo S’Ozzastru

Oosten, Orosei

  • Uitgebreid ontbijt
  • Biologische producten van de boerderij
  • Zwembad en solarium

De familie die agriturismo S’Ozzastru runt, staat altijd voor je klaar! Vragen over de omgeving, een lunchpakket met lokale producten, een feestje geven? Alles wordt met liefde voor je verzorgd.

Agriturismo S’Ozzastru in beeld

Op agriturismo S’Ozzastru kom je in een echte Sardijnse familie terecht. Samen met hun kinderen Giovanni en Barbara runnen Salvatore en Lucia deze boerderij aan de oostkust van Sardinië. Naast het onderhouden van de boerderij, hebben ze een eigen restaurant en zorgen ze dat hun gasten op en top worden verzorgd. Zij kunnen je van alles vertellen over de agriturismo, de omgeving en de cultuur!

Verblijven op Agriturismo S’Ozzastru

Je bent hier omgeven door het platteland van Sardinië en de boerderij van de eigenaren. Wandelend naar de vakantiewoning voel je de rust over je heen komen. Je verblijft in een 2- of 3-persoonskamer, of in een appartement met 2 kamers. Of kies voor een plekje op de camping op het landgoed!

Hoe dan ook geniet je van een lekker welkomstdrankje bij aankomst. Heb je een kamer of appartement geboekt? Dan liggen de lakens en handdoeken al voor je klaar, en de kamers worden elke dag schoongemaakt. Ze zijn bovendien voorzien van airco en je beschikt over gratis WIFI.

Na een heerlijke nachtrust kun je in de eetkamer genieten van een vers ontbijt. Ook voor een diner met lokale producten hoef je het terrein niet af. De producten waar mee wordt gekookt, zijn grotendeels van eigen productie. Met een groep van minimaal 10 personen, kun je een rondleiding krijgen over de boerderij met uitgebreide uitleg.

Restaurant

Wie de Sardijnse keuken wil leren kennen, is hier zeker aan het goede adres. Het restaurant van de agriturismo is één keer per week geopend, en op aanvraag koken de eigenaren ook meerdere keren per week voor hun gasten.

Wil je juist graag lunchen met lokale specialiteiten? Vraag het dan even, dat wordt met liefde voor je geregeld. Ook kunnen er banketten voor grote feesten worden klaargemaakt, zoals een verjaardag of… een bruiloft!

Trouwen

Altijd al willen trouwen in een agriturismo op het mooie Sardinië? Dan kun je in overleg met de eigenaren zeker jouw droomfeest organiseren!

Agriturismo S’Ozzastru op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Sardinië.nl