Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Sardinië.nl

Een stukje onbedorven paradijs!

Direct boeken »

Alghero, Noorden

"Camping Torre del Porticciolo ligt op slechts 150 meter van zee aan een kleine en beschutte baai met een prachtig strand."

Direct boeken »

Torre del Porticciolo

Een camping van alle gemakken voorzien!

Aan de prachtige ‘Riviera del Corallo’ (Koraalriviera), aan de noordwestkant van Sardinië, vindt u een stukje onbedorven paradijs, Camping Torre del Porticciolo. De camping ligt aan een kleine en beschutte baai met een prachtig strand en staat garant voor een onvergetelijke vakantie op 150 meter van zee. Door de beschutte baai is het strand kindvriendelijk en prachtig voor snorkelaars. Op de camping zelf bevinden zich een groot zwembad en kinderbad, een tennisbaan, restaurant en animatie voor iedereen (inclusief een miniclub).

De omgeving van Torre del Porticciolo

De ligging van de camping midden in het natuurreservaat ‘Porto Conte’ is ideaal voor het verkennen van de natuur- en historierijke noord-westkant van het eiland. Zo ligt de historische stad Alghero op slechts 15 km van de camping. Op de luchthaven van Alghero-Fertilia wordt veel gevlogen vanuit Noord-Europa (W.o. door Ryan Air). Ook bevindt de havenstad, Porto Torres, waar veel veerboten aankomen zich op slechts 40 km van de camping.

Kenmerken

  • In een prachtige baai
  • Zwembad met kinderbad
  • Midden in een natuurreservaat

Deel op social media

10

Torre del Porticciolo

Familie Busch, 13 maart 2017

Fantastische ligging!

Fantastische ligging. Mooi zwembad. Leuke uitstapjes te maken. Tips in de omgeving zijn de baai, Alghero, mooie strandjes, Stintino, de grotten van Neptunes, boottochten.

Bezocht Torre del Porticciolo met partner.

Bestemming bekijken

Blogcategorieën

Sardinië.nl