Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Sardinië.nl

Comfort en luxe staat hoog in het vaandel!

Direct boeken »

Noorden, Porto Cervo

Tessa Irani - de Rouw

"Centro Vacanze Isuledda is een topcamping, gelegen op een privé schiereiland, volledig omgeven door magische stranden en uitzichten!"

Direct boeken »

Centro Vacanze Isuledda

Topcamping aan de Costa Smeralda!

Een prachtig stukje Italië in de golf van Arzachena in het noordoosten van Sardinië. In de oudheid wisten ze het al, dit is een fantastisch plekje voor de vakantie. Deze camping ligt op een privé-schiereiland volledig omgeven door idyllische baaien, hagelwitte stranden en prachtige vergezichten, een A-locatie op Sardinië. De omgeving van de camping biedt dan ook heel veel. Van eeuwenoude schaapherdersdorpjes tot prehistorische nederzettingen en verstilde natuurreservaten tot brede zandstranden en een kristalheldere zee.

De faciliteiten van camping Centro Vacanze Isuledda

Centro Vacanze Isuledda is een camping waar comfort en service hoog in het vaandel staan en waar vertier en vermaak goed samen gaan met een ontspannen en rustige vakantie. Hier weet men het u echt wel naar de zin te maken. Het enthousiaste animatieteam zorgt voor veel vertier, bovendien gaan de voetjes regelmatig van de vloer op de muziekavonden en is er zelfs een geluidsdichte discotheek voor de tieners. Ook de sportievelingen komen volop aan hun trekken, beachvolley op het strand, snorkelen, boogschieten, tafeltennis en een voetbalveld, het is er allemaal. Voor de kleintjes is er uiteraard een miniclub.

De omgeving

De camping is volledig omgeven door strand en zee, dus een verfrissende duik is altijd dichtbij! Daarnaast is Centro Vacanze Isuledda bijzonder fraai aangelegd met fleurige mediterrane begroeiing. De eilanden van de Maddalena-archipel en flaneren in Porto Cervo, het walhalla van de rijken, moet u natuurlijk gewoon zien, maar wat dacht je van het gezellige Palau of de grillige landschappen rond Santa Teresa di Gallura met zijn geërodeerde rotsen? Een vakantie op Centro Vacanze Isuledda brengt al dat moois binnen bereik!

Kenmerken

  • Aan de Costa Smeralda
  • Ideaal voor watersport
  • Stacaravan of glamping
8

Centro Vacanze Isuledda

Familie Terheggen, 13 maart 2017

Wat een mooie romantische stranden!

Prachtige, romantische strandjes waar je lekker kunt snorkelen. Goede uitvalsbasis om het noorden van Sardinië te ontdekken. Tips in de omgeving zijn Palau, de Maddalena archipel, Arzachena, Cannigione.

Bezocht Centro Vacanze Isuledda in augustus 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Blogcategorieën

Sardinië.nl