Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Sardinië.nl

Dichtbij de oude granieten rotsen!

Direct boeken »

Noorden, Santa Teresa di Gallura

Mette Bijeman

"Camping Village Baia Blu la Tortuga biedt je prachtige nieuwe accommodaties in het hart van Gallura. De pijnbomen zorgen voor schaduw."

Direct boeken »

Baia Blu La Tortuga

Luxe camping in het noorden van het eiland!

Baia Blu La Tortuga ligt in het noorden van Sardinië aan de westkust van de stad Aglientu (OT), en ongeveer 18 km van Santa Teresa di Gallura.

De camping ligt op ongeveer een uur rijden van de haven van Olbia. Het moderne vier-sterren complex dat van alle luxe is voorzien geeft de garantie voor een ontspannen en optimale vakantie.

De omgeving van Baia Blu La Tortuga

Het strand ligt tussen oude granieten rotsen. Aan de linkerkant van de baai, waar de Aragonese toren staat, ligt het strand van Vignola: ongeveer 200 meter van de camping dat te voet gemakkelijk bereikbaar is. Het strand is van fijn wit zand, dat zich uitstrekt tot aan de helder blauwe zee, en heeft het aanblik als die van een natuurlijk zwembad, waar je optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie.

Aan de andere kant van de baai, verandert het strand volledig van zand in rotsen, ideaal voor degene die van vissen houdt. Je bent daar in gezelschap van een grote schildpadachtige rotsen, het kenmerk van ons strand en de afkomst van onze campingnaam!

Kenmerken

  • Familiecamping met animatie
  • Stacaravans en glamping
  • Ontspan in de wellness

Deel op social media

8

Baia Blu La Tortuga

Familie Jacobs, 13 maart 2017

Mooie nieuwe en schone stacaravans!

Mooi, rustige camping aan zee! Mooie, schone en nieuwe stacaravan. Tips in de omgeving zijn de vele mooie baaitjes.

Bezocht Baia Blu La Tortuga in juli 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl