Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Waarom Sardinië in de winter een goed idee is!

Zelf vind ik het heerlijk om aan het begin van het nieuwe jaar op vakantie te gaan. Na de feestdagen ben ik even klaar met de kou, regen, wind en (wie weet) sneeuw. Daarnaast ben ik er dan echt aan toe om even op te laden om vervolgens weer vol energie aan het werk te gaan. Sardinië in de winter is geweldig. Waarom? Dat vertel ik je in dit blog!

Sardinië in de winter - kust

Foto: Florian Bernhardt via Unsplash

Milde winters

Waar het in het binnenland van Sardinië in de winter gewoon fris kan zijn, kun je aan de kust genieten van een klein zonnetje. De temperaturen in januari liggen rond de 13 graden. En dat is toch wel heel fijn wanneer de temperatuur in ons eigen land onder het vriespunt ligt. De wind kan wat fris en kil zijn, maar lange strandwandelingen zijn alsnog een niet te missen onderdeel van je vakantie.

Geen massatoerisme

Veel mensen zeggen dat je het beste naar Sardinië kunt tussen november en april. Waarom? Daar is eigenlijk één (hele) goede reden voor. De rust! In de zomer kan het erg druk zijn op het eiland en is het soms een hele klus om een plekje te vinden op het strand. In de wintermaanden is dit wel anders. Je begrijpt dat dit tevens dé ideale tijd is om een bezoek te brengen aan de toeristische trekpleisters. Een absolute aanrader? De Canyon van Gorropu! Ga de Canyon in maar sla ook zeker de wandelpaden eromheen niet over.

wandelen Sardinië

Foto: Ehud Neuhaus via Unsplash

Het is goed voor je portemonnee

We weten allemaal dat het een stuk goedkoper is om buiten het hoogseizoen om op vakantie te gaan, maar op Sardinië kunnen de prijzen wel heel erg verschillen. Naast de vluchten zijn ook de accommodaties zeer betaalbaar. Een perfecte bestemming voor een (mini) getaway dus! Want ook al laat het zonnetje zich wat minder zien, voor een kleine prijs kom je toch helemaal tot rust én ontsnap je even aan de kou.

Ben je enthousiast geworden over een vakantie naar Sardinië in de winter? Boek dan hier een accommodatie! 

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Le Dune

Familie Compter, 29 september 2016

Stacaravan is aan te bevelen!

Vakantie onder Italianen met uitstekend zwembad en dichtbij groot, schoon strand. Stacaravan is aan te bevelen, omdat je net wat meer ruimte om je heen hebt dan op de vrije plekken. Verder vriendelijke mensen, prima restaurant voor kinderen.

Bezocht Le Dune met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl