Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vakantiewoning op Sardinië

Een vakantie waaraan niks ontbreekt!

Ben je op zoek naar een vakantiewoning op Sardinië, het warme Italiaanse eiland onder Corsica? Zoek dan niet langer, want sardinie.nl biedt allerlei bestemmingen en accommodaties naar jouw wensen.

Eiland

Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee – Sicilië blijft nog ietsje groter. Op Sardinië zijn de zomers warm en de winters mild, maar toch is er bijna elk jaar wel wat sneeuw te vinden op een van de hoge bergen. De dorpjes zijn ouderwets en pittoresk, en de dorpelingen zijn trots als een pauw op hun eigen eilandje.

Een vakantiewoning op Sardinië is dan ook bij veel vakantiegangers favoriet, in zomer én winter.

sea-1667179_1920

Vakantiewoning

Een vakantiewoning op Sardinië kan op verschillende manieren. Zo kun je een huisje huren, maar je kunt ook een appartement of een verdieping huren op sommige vakantieparken. Bijna elk van deze parken heeft een zwembad en een sportveld, een enkeling zelfs een minigolf- en tennisbaan.

Veel parken liggen aan de Italiaanse kust, en Sardinië staat bekend om haar azuurblauwe water gecombineerd met hagelwitte stranden. Ook kun je genieten van de bergen en het groen in het midden van het eiland. Eén ding is in elk geval zeker: in een vakantiewoning op Sardinië zul jij je zeker niet vervelen!

Sardinië.nl