Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Stacaravan op Sardinië

Het kampeerleven, maar dan allemaal net iets makkelijker...

Een prachtige stacaravan op Sardinië huren, waar kun je dan allemaal uit kiezen? Op sardinie.nl zijn er talloze plekken waar jij je zomer door kan brengen, maar er zijn ook verschillende accommodaties waar je uit kunt kiezen. Ga jij voor de stacaravan?

Sardinië

Een prachtig eiland ten oosten van Italië, net onder Corsica. Hier spreken ze Italiaans, maar ook de oude taal Sardijns of Sardisch. Door het mediterraanse klimaat is het op Sardinië het hele jaar door lekker warm, met hete zomers en milde winters. Toch kom je ook sneeuw tegen op het eiland, op de hoogste bergtoppen.

Koud hoef je het dus niet te hebben op dit eiland, maar toch kiezen voor vakantiegangers voor de luxe van een stacaravan op Sardinië. Niet vanwege de temperatuur, maar gewoon vanwege het gemak.

stacaravan

Stacaravan

Een stacaravan op Sardinië is voor velen dan ook een echte uitkomst. Je hoeft geen accommodatie mee te nemen in je bagage op het vliegveld, of in je auto voor op de boot. Bij aankomst hoef je alleen je handdoeken en kleren in de kastjes te leggen. En natuurlijk een lekkere fles wijn kopen als beloning voor de lange rit!

Er zijn verschillende soorten stacaravans, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Voor welke accommodatie ga jij?

Sardinië.nl