Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Sardinië vakantie

Ontdek het prachtige Sardinië

Sardinië is het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee en ligt maar 12 km ten zuiden van het Franse eiland Corsica. Dit Italiaanse eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel Nederlanders als andere Europeanen. Een Sardinië vakantie betekent genieten van zon, zee en strand en de prachtige, azuurblauwe zee. Maar daarnaast vind je op Sardinië prachtige natuur en kun je cultuur snuiven in één van de historische steden. Meer weten over een Sardinië vakantie en de mooiste vakantiebestemmingen op dit Italiaanse eiland? Lees dan snel verder!

sardinië vakantie

Must see tijdens je vakantie op Sardinië

De hoofdstad Cagliari is een aanrader. De stad ligt in het zuiden van het eiland en is een echte universiteitsstad. Het oude gedeelte van de stad ligt aan de top van een heuvel, en biedt een prachtig uitzicht op de Golf van Cagliari. In Cagliari vind je nog veel historie terug. De meeste oude stadsmuren zijn nog intact en je kunt er ook twee prachtige, oude torens bezichtigen.

Sardinië vakantie, maar waar?

De oppervlakte van Sardinië is meer dan 24.000 m² en heeft een heuvelachtig tot bergachtig landschap. Een prachtige omgeving om een welverdiende vakantie door te brengen. Maar wat zijn de mogelijkheden voor een Sardinië vakantie? De meeste vakantiebestemmingen in ons aanbod liggen in het noorden van het eiland, bij Alghero en Olbia. Maar ook in het midden en zuiden kun je terecht voor een heerlijke zonvakantie. We hebben diverse campings en vakantieparken, ook kun je kiezen voor een luxe glamping accommodatie. Voor ieder wat wils!

Sardinië.nl