Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Camping Sardinië

Op Sardinië kun je kiezen uit diverse soorten en maten campings

Op zoek naar een camping op het zonovergoten Sardinië? Sardinië is het op één na grootste eiland van Middellandse Zee en de perfecte locatie voor een heerlijke kampeervakantie met het gezin. Tijdens je vakantie op de camping op Sardinië geniet je van hagelwitte stranden en de heerlijke Middellandse Zee. Op dit Italiaanse eiland vind je ook nog veel ongerepte natuur en kun je cultuur snuiven in de steden. De kleine eilandjes rondom het grote eiland Sardinië zijn ook erg leuk om te bezoeken tijdens je campingvakantie.

camping sardinie

Camping Sardinië: knus tot groot en luxe

Voor een kampeervakantie op Sardinië heb je de keuze uit diverse soorten en maten campings. Zo heb je bijvoorbeeld de prachtige vier-sterren camping Baia Blu La Tortuga, een echte familiecamping mét enthousiaste animatie voor de kinderen. Voor wat meer rust kun je kiezen voor het kleinschalige Residence Li Troni, met prachtig panoramisch zwembad en een rustige ligging bij zee. Er is in ons aanbod voor ieder wat wils. Elke camping heeft alles voor een goed verzorgde zonvakantie aan de Middellandse Zee.

Heb je zin gekregen in een vakantie op een camping op Sardinië? Klik op bestemmingen om ons aanbod te zien en bekijk ook de steden voor meer informatie!

Sardinië.nl