Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met de auto naar Sardinië? Dat kan!

Ben je van plan dit jaar naar een eiland op vakantie te gaan? Bezoek dan een van de mooiste eilanden van Italië, het eiland Sardinië. En dit kan zelfs met de auto! Met de auto reis je het snelst wanneer je door Duitsland, Zwitserland en Italië gaat. Mooie afwisselende landen waarbij je je ogen uit kijkt tijdens de reis. Maar om op het eiland te komen moet je natuurlijk het water oversteken. Dit doe je door middel van de boot vanuit Genua, Livorno of Civitavecchi. Deze boottocht is een ware belevenis. Je arriveert in Cagliari, Olbia, Arbatax, Porto Torres of in Golfo Aranci en kunt beginnen aan je vakantie.

Ontdek schitterend Sardinië

Ben jij ook een echte strandliefhebber? Dan kom je in Sardinië volledig aan je trekken. Hier vind je namelijk het blauwste zeewater van heel Europa! De kustlijn van Sardinië is 1850 meter lang. Hier vind je talloze intieme baaien, langgerekte witte zandstranden en mooie rotsformaties. Je hoort het water al tegen de rotsen aanklotsen terwijl je in de zon geniet van een goed boek.

In het binnenland vind je prachtige landschappen gekenmerkt door heuvelachtig grasland bedekt met kruidenplanten. Ook vind je er indrukwekkende steden en historische dorpjes. Sardinië is een bijzondere bestemming welke nog vrij onontdekt is door massatoerisme. Gun jezelf dan ook zeker de tijd om te genieten van al het natuurschoon, mooie accommodaties, cultuur, hartverwarmende gastvrijheid en uitmuntende gastronomie. De beste manier om alles te ontdekken is om met de auto over het eiland te toeren. Zo kun je je makkelijk verplaatsen en kun je veel bezichtigen in een korte tijd. Want in Sardinië mag je niks missen!

Sardinië - met de auto - blauw water en mooie rotsen

Autoverzekering regelen voor vertrek

Hoe fijn is het om je te kunnen verplaatsen op je bestemming wanneer je maar wilt. Niet afhankelijk hoeven zijn van openbaar vervoer, vliegtuig of groepsactiviteiten. Plannen om met de auto naar Sardinië te gaan? Zorg er dan wel voor dat de auto goed verzekerd is in het buitenland.  Wil je je Autoverzekering vergelijken? Dat kan met Pricewise. Zij vergelijken voor jou zoveel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste autoverzekering. En dit alles in één eenvoudige klik. Hierbij wordt goed gekeken naar je auto en je persoonlijke wensen en situatie. Zo bespaar je gemiddeld al €200! Klinkt perfect toch? En dit kan nog beter. Afsluiten of overstappen kan direct. Bovendien rij je binnen slechts 5 minuten verzekerd de weg op.

Sardinië - met de aut - Parkeer je auto in mooi landschap

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sardinië.nl