Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs: een gezellige en inspirerende dag

De kinderen willen graag kamperen, maar jullie twijfelen nog. Jullie zouden graag wel een keer willen kamperen, maar weten niet precies wat bij jullie past. Of ben je misschien al ervaren kampeerder, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. En ontdek alle mogelijkheden en vernieuwingen op het gebied van kamperen!

Ontdek en ervaar de kampeerwereld

Van alle vernieuwde campers, caravans, gadgets en accessoires, tot leuke activiteiten en presentaties. Op de beurs is alles mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld eerst alle kampeeruitrustingen. Ga vervolgens naar het Innovatieplein en leer over alle ontwikkelingen op het gebied van kamperen. Maak een proefrit in een caravan, camper of op een e-bike! De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is bedoeld voor zowel ervaren als onervaren kampeerders, jong en oud, er is voor iedereen iets te doen en te zien!

Maak elke dag kans op leuke prijzen!

Zorg dat je om half twaalf op de beurs aanwezig bent! Er worden namelijk elke dag om half twaalf op het ‘Camperen voor Broekies’ plein leuke prijzen verloot. Win een leuke goodiebag of ga naar huis met een nieuwe zonnebril. Met om 2 uur als klap op de vuurpijl: een gratis weekje op vakantie met een camper!

Kamperen op de pop-up camping

Gitaristen bij het kampvuur, een gezellige barbecue, geen files en een leuk dagje uit. Ga kamperen op het pop-up kampeerterrein bij de jaarbeurs! Je loopt zo de beurs op en het is ook nog eens een bijzondere beleving. Reserveer van te voren een plekje op de camping voor je caravan, camper, vouwwagen of tent en kampeer voor een keertje in het centrum van Utrecht!

Kom langs en bestel je tickets met korting!

Kom van woensdag 11 oktober tot en met zondag 15 oktober naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Bestel je tickets alvast online met korting en plan je bezoek! Wil je ook gebruik maken van de pop-up camping? Vergeet dan niet je plekje te reserveren samen met de tickets! Ontdek alles op het gebied van kamperen. Zien we je daar?

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sardinië.nl