Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Heerlijke restaurants op Sardinië

Als je napraat over een vakantie kan het haast niet anders dan dat het onderwerp “eten” aan bod komt. Eten is een belangrijk onderdeel van je vakantie. Je doet het immers iedere dag! Maar lekker eten valt niet zomaar op je bord. Het kan daarom handig zijn om je van tevoren te oriënteren op een aantal mogelijke restaurants waar je een hapje kunt eten. Lees je mee om een paar heerlijke restaurants op Sardinië te ontdekken voor je volgende vakantie?

Dr. Ampex

In een blog over restaurants op Sardinië kan de grootste stad natuurlijk niet ontbreken. In een klein steegje in Cagliari vind je restaurant Dr. Ampex. Met nog geen tien tafeltjes is het restaurant klein van formaat. Daardoor is het echter wel extra knus en gezellig. Als je binnenkomt worden de smaakpapillen gelijk verwend met heerlijke wijn en vers brood. Het bijzondere aan Dr. Ampex is dat er geen menukaart is. Eten wat de pot schaft dus! Je geeft aan de ober door of je voor vis of vlees gaat en dan bedenkt de kok helemaal zelf wat ze voor je gaan maken. Laat je volledig verrassen!

Pasta&Pasta

Ben je in de buurt van Orosei? Dan is de klassieker Pasta&Pasta een echte aanrader. Zoals de naam misschien al doet vermoeden kun je er traditionele pasta eten. Je vindt hier heel veel verschillende varianten op de kaart en de klanten vinden het werkelijk waar fantastisch. Het is een niet al te luxe restaurant, maar met de sfeer zit het wel goed. Bovendien is het eten er stiekem beter als in een super-de-luxe restaurant.

Heerlijke restaurants op Sardinië
Via Unsplash van Amirali Mirhashemian

OLD COUNTRY PIZZA

En last but not least hebben we OLD COUNTRY PIZZA. Met een heel mooie tuin, vriendelijke bediening en de meest smaakvolle pizza’s is dit één van de betere restaurants op Sardinië. Want als we het over Italiaanse restaurants hebben, kunnen we de pizzaria uiteraard niet vergeten. Dit eethuis is een gezellig restaurant in de binnenstad van Bonarcado. Met gevarieerd menu is dit een heerlijke plek om je buikje rond te eten.

Heerlijke restaurants op Sardinië
Via Unslplash van Thomas Tucker

Dit waren drie heerlijke restaurants op Sardinië. Waar zou jij wel willen dineren?

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Residence Li Troni

Familie van Adrichem, 16 mei 2019

Een echte aanrader!

Ervaring

hele mooie appartement en niet heel groot complex. Aardige eigenaren. Staan wasmachines gratis ter beschikken en zelf 4 bbq staan er ter beschikking. echt een aanrader

Tips in de omgeving

lekker vrij in de natuur maar met de auto zit je overal zo

Bezocht Residence Li Troni in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl