Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Sardinië.nl

Elke ochtend verse broodjes van de bakker!

Direct boeken »

Midden, Oristano

Tessa Irani - de Rouw

"Deze kleinschalige familiecamping op Sardinië is nog niet ontdekt door het massatoerisme. De camping ligt prachtig onder de pijnbomen en is uitermate geschikt als je op zoek bent naar rust, zon en zee."

Direct boeken »

Villaggio Spinnaker

Een fijne, kleinschalige familiecamping

De camping ligt prachtig onder de pijnbomen en is uitermate geschikt als je op zoek bent naar rust, zon en zee. De kinderen kunnen genieten in het mooie zwembad met apart kindergedeelte. Na een dagje waterpret kunt u met zijn allen heerlijk bijkomen in het goede restaurant, welke bekend is in de regio vanwege de goede kwaliteit en service.

De faciliteiten van camping Villaggio Spinnaker

Gezinnen zullen zich zeker thuis voelen op deze kleinschalige camping. Zo kun je elke ochtend verse broodjes halen en ’s avonds smullen in het restaurant of de pizzaria. Er zijn op en rond de camping diverse watersportmogelijkheden én op 500 meter afstand vind je een hondenstrand. En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. De camping beschikt over een zwembad met kinderbad, een speeltuin en sportterrein en gezellige (Italiaanse) animatie.

De omgeving van camping Villaggio Spinnaker

De camping is gelegen aan de prachtige kuststreek van Sinis. In de omgeving kunt u een tal van watersporten beoefenen, waaronder zeilen of duiken. De camping is gelegen vlakbij het nog ‘niet ontdekte’ plaatsje Oristano dat omringd wordt door ca. 40.000 m² pijnbomenbos. Ook zijn er in de omgeving meerdere excursies mogelijk, waaronder het ontdekken van oude opgravingen.

Een combinatie van zon, zee en strand, overheerlijke pizza’s en waterpret, dat is wat je vindt op camping Villaggio Spinnaker aan de westkust van Sardinië!

Kenmerken

  • Kleinschalige familiecamping
  • Centraal gelegen zwembad
  • 150 meter van zee

Deel op social media

8

Villaggio Spinnaker

Familie Hoyng, 13 maart 2017

Erg gezellig Italiaans

Mooie ligging, niet al te grote camping met goede faciliteiten, schoon en erg gezellig Italiaans. Tips in de omgeving zijn met name de verschillende stranden.

Bezocht Villaggio Spinnaker in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Blogcategorieën

Sardinië.nl