Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Sardinië.nl

Een ideale plek voor gezinnen!

Direct boeken »

Costa Rei, Zuiden

Mette Bijeman

"Camping Village 4 Mori is een heerlijke camping op waar de Italianen zelf ook graag komen - altijd een goede graadmeter!"

Direct boeken »

Village 4 Mori

Een levendige camping!

Camping Villaggio 4 Mori is een levendige camping en een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantie vol activiteiten. De camping is gelegen aan de zuidoostkust van Sardinië en wordt omgeven door prachtige, hoge eucalyptusbomen.

De faciliteiten van Villaggio 4 Mori

De camping kijkt uit op het mooie zandstrand van Is Perdigonis. De voorzieningen op het terrein zijn uitstekend. Naast het buitenzwembad met een groot zonneterras zijn er mogelijkheden voor aquagym, tafeltennis en strandvolleybal.

Geniet ’s avonds van een maaltijd in het gastvrije restaurant dat een goede menukaart biedt met heerlijke lokale specialiteiten. De camping organiseert een levendig animatieprogramma met bijvoorbeeld sportwedstrijden, cabaretvoorstellingen, live muziek en danslessen.

Kenmerken

  • Prachtige camping
  • Aan de zuidoostkust van Sardinië
  • Animatie voor jong en oud

Deel op social media

Blogcategorieën

8

Village 4 Mori

Familie Sprenger, 13 maart 2017

Heerlijk eten

Mooie camping. Mooie terras waar elke avond leuke shows zijn. Super restaurant, waar je heel lekker kunt eten en drinken tegen mooie prijzen. Zeven a acht euro, voor een overheerlijke pizza.

Bezocht Village 4 Mori in juli 2017 met gezin.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl