Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Sardinië.nl

Vakantie op een tropisch eiland!

Direct boeken »

Costa Rei, Zuiden

"Op Camping Le Dune ervaar je traditioneel Italië met het hele gezin. De ruime, beschutte plekken bieden een weergaloos uitzicht op zee."

Direct boeken »

Le Dune

Een prachtige vakantieplek voor het hele gezin

Een heerlijke vakantie op een tropisch eiland…? In Europa kan het ook: Camping Le Dune aan de Costa Rei in Sardinië is een prachtige vakantieplek!
De sprookjesachtige “Costa Rei” is zonder twijfel de mooiste kuststrook van Sardinië. Hier vindt u nu die beroemde zee met alle kleuren blauw die u maar kunt verzinnen en u ook dat langgerekte, prachtige strand met kilometers fijn, hagelwit zand. Ideaal voor de kleintjes, de zee loopt langzaam af en is absoluut veilig. Costa Rei is niet alleen de ideale vakantieplek voor volop strandplezier en waterpret maar in het kristalheldere water komen ook duikers en snorkelaars volop aan hun trekken.

Op dit mooie plekje bieden wij u met trots Camping Le Dune aan, een prima drie-sterren familiecamping voor het hele gezin. Er is een fijn zwembad voor nog meer waterplezier, maar ook een leuk animatieteam dat uw kids bezig houdt en een miniclub voor de allerkleinsten. De goed voorziene supermarkt verkoopt allerlei lekkers uit de omgeving. Maar voor de echte specialiteiten en de voortreffelijke wijn ga je natuurlijk naar het restaurant.

De omgeving van camping Le Dune

In de omgeving is genoeg te zien en te doen, Sardinië bezit een schat aan cultuur en eeuwenoude tradities. Het charmante Muravera ligt vlakbij en Villasimius is vol met terrasje en gezellige winkeltjes. Voor de avonturier raden wij een bezoekje naar de Italiaanse stad Cagliari aan, hier vindt u het échte Italiaanse leven. Bent u liever sportief bezig tijdens uw vakantie? Dan kan hier eigenlijk alles…parachutespringen, duiken met de duikschool of te paard door de natuur.

Kortom Camping Le Dune aan de Costa Rei op Sardinië is echt een aanrader voor het hele gezin. Wij wensen je graag een fijne en zonovergoten vakantie toe!

Sardinië.nl