Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Sardinië.nl

Beheerd door een vriendelijke Italiaanse familie!

Direct boeken »

Castelsardo, Noorden

"Camping La Foce is een ruim opgezette familiecamping in het noorden van Sardinië. Deze camping ligt prachtig in het groen aan de uitmonding van een rivier."

Direct boeken »

La Foce

Gastvrije familiecamping!

Camping La Foce op Sardinië is een heerlijke, ruim opgezette familiecamping met zwembad dat beheert wordt door een zeer vriendelijke Italiaanse familie.
De gastvrijheid lacht je al tegemoet bij het binnengaan van camping La Foce!

Genieten van een vakantie temidden van een prachtige natuur, onvergetelijk mooie stranden en met de mogelijkheid tot allerlei al dan niet sportieve activiteiten: het kan op Camping La Foce. De goedgeorganiseerde camping ligt aan de noordkust van Sardinië, temidden van bos, aan een rivier en vlakbij zee en strand. Een gratis bootje brengt je over de rivier naar een prachtig verlaten strand van 15 km lang. Dat is pas echt genieten van een zonovergoten vakantie op camping La Foce.

De omgeving van La Foce

Vanaf camping La Foce kun je een prachtige autorit maken naar Stintino, waar je bij aankomst al getroffen wordt door de ongelooflijk blauwgroene zee en hagelwitte stranden, de historische plaatsen Castelsardo en Viddalba, de ‘maanvallei’ en de Maddalena Archipel met een prachtige natuur. Na een mooie dagtrip is het heerlijk thuiskomen in uw goed verzorgde stacaravan of knusse bungalow.

Sardinië is een eiland om te ontdekken en dan zit je in Valledoria aan de noordkust op camping La Foce goed! Fijne vakantie in Italië!

Kenmerken

  • Ruim opgezette familiecamping
  • Aan de rivier
  • Gezellig animatieteam

Deel op social media

9

La Foce

Familie Mooren, 13 maart 2017

Met een bootje naar je eigen strand!

Mooie en rustige camping vlakbij een prachtig en rustig strand dat je kunt bereiken via een bootje wat alleen bestemd is voor campinggasten. Tips in de omgeving zijn watersport o.a. surfend en Kayak. Mooie stranden ! Bijzondere plaatsen zoals Castelsardo en Isola Rosso. Een bezoek aan eiland La Maddalena is aan te bevelen. Diverse uitstekende visrestaurants o.a. in Badesi. Een prachtige vallei is Vall de La Luna.

Bezocht La Foce in juli 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl