Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

In 3 stappen boek je jouw reis naar Sardinië

Een vakantie naar Sardinië boeken. Keuze uit zoveel mooie plekjes dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen. In dit blog nemen we je mee in het boeken van een droomreis naar Sardinie. Wat moet je allemaal regelen en hoe kom je het beste op het eiland? Hieronder lees je de tips die je nodig hebt. Je kunt namelijk in drie stappen je ideale vakantie naar Sardinië boeken. Dus doorloop een voor een de stappen en maak je droomreis naar Sardinië werkelijkheid!

Boek je reis

Kies je droombestemming

Op het strand, in het binnenland, noord, zuid of misschien toch midden Sardinië? De eerste stap is het vinden van de perfecte bestemming waar je je vakantie gaat doorbrengen. Sardinië kent vele mooie plekjes en over het hele eiland liggen prachtige campings en vakantieparken. Zo kun je bijvoorbeeld in de buurt van de hoofdstad Cagliari verblijven in het zuiden van het eiland. Maar ook de omgeving van Sassari en Alghero in het noord-westen of rond Olbia in het noordoostelijke gedeelte vind je mooie blauwe baaien en authentieke dorpjes. Kun je niet kiezen? Je kunt natuurlijk ook verschillende vakantiebestemmingen combineren.Het eiland is ideaal voor rondreizen, zo kun je van alle idyllische stukjes Sardinië een beetje meepikken!

Boek je reis

Regel je vervoer

De ideale vakantiebestemming gevonden? Dan is het tijd om na te denken over de manier van reizen. Ga je liever met je eigen auto op reis of gaat je voorkeur uit naar vliegen? Het kan namelijk allebei wanneer je naar Sardinië gaat. Je kunt vanuit Nederland vliegen op drie verschillende luchthavens op het eiland, dit zijn Cagliari, Alghero en Olbia. Vervolgens kun je hier een auto huren om zo door te reizen naar je vakantiebestemming, maar ook reizen met het openbaar vervoer is een gemakkelijke optie. Er rijden treinen tussen de grote steden en er is een goede busverbinding op het eiland. Een ideale optie dus!

Op reis met je eigen vervoer? Ook dat is geen probleem. Je kunt onder andere vanaf meerdere plekken in Spanje, Frankrijk en Italië met de Ferry naar Sardinië reizen. Afhankelijk van je vertrekpunt doe je hier tussen de 6 en 12 uur over. En de tickets boek je net als vliegtickets gewoon online. Het grote voordeel van je eigen auto? Je kunt gemakkelijk over het hele eiland touren!

Boek je reis

Stel een reisverzekering samen

Bestemming geboekt, heb je een vervoermiddel gekozen en ben je klaar om te gaan? Vergeet niet een goede reisverzekering af te sluiten, om zo onbezorgd mogelijk op reis te gaan. Zo kun je bij Centraal Beheer je reisverzekering vergelijken zodat je de meest passende verzekering afsluit voor je reis of reisgedrag. Je kunt namelijk je verzekering zelf samenstellen, waarbij je dus zelf invloed hebt op de premie. Ga je voor een kortlopende of een doorlopende reisverzekering? Ga je watersporten? Voeg dan ook een watersportverzekering toe. Een complete verzekering maakt je helemaal klaar voor je vakantie naar Sardinië.

Heb je alle drie de stappen doorlopen? Dan ben je klaar voor de vakantie! Inpakken en genieten van de mooiste plekjes op het eiland, dat is het enige waar je nu nog over na hoeft te denken.

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Sardinië.nl