Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
9

Puntalizzu Farmholiday

Oosten, Siniscola

  • Vlakbij de zee
  • Sardijnse gerechten
  • Fietsvakantie

Bij Puntalizzu Farmholiday kun je heerlijk ontspannen in de tuin of je kunt eropuit trekken naar de prachtige stranden in de buurt van Santa Lucia!

Puntalizzu Farmholiday is een boerderij die verschillende appartementen aanbiedt die middenin de bergen liggen. In dit bergachtige gebied van ongeveer 30 hectare, kun je heerlijk tot rust komen. Wil je ‘s ochtends even de stad in en in de middag een verfrissende duik nemen in de zee? Dat is geen probleem, want die ligt maar een paar kilometer verderop.

De Sardijnse keuken

Bij Puntalizzu kun je heerlijk eten in het restaurant. Hier serveren ze allerlei traditionele producten. Daarnaast kun je ook genieten van zelfgemaakte kaas en wijn. Wil je zien hoe deze kaas gemaakt wordt? Neem dan een kijkje hoe ze dit doen in de boerderij.

Als je er even tussenuit wil, dan kun je je terugtrekken in de tuin. De tuin genaamd Aposéntu is een plek om te rusten, te lezen en om te genieten van de planten. In de tuin worden ook verschillende workshops gegeven waar je aan mee kan doen. Als je na het uitrusten wel trek in een wijntje hebt gekregen, dan kun je deelnemen aan de S’innenna-Harvest. Dit is een Italiaanse traditie van het maken van wijn. Tijdens deze workshop werk je het proces uit van druif tot aan de wijn.

Eropuit gaan

Wil je eropuit gaan? Puntalizzu ligt slechts twee kilometer van het strand La Caletta, wat een prachtig lang wit strand is. Dit strand ligt bij het vissersdorpje Santa Lucia, waar ook veel te verkennen is. Vanaf Santa Lucia heb je een prachtig uitzicht over de zee en het dorp. Hier loopt een pad langs de zee waar veel fietsers en wandelaars gebruik van maken. Met een fiets kun je goed de omgeving verkennen en van het uitzicht genieten. Je kunt bijvoorbeeld doorfietsen naar de volgende prachtige stranden in de buurt of je kunt lekker genieten van een koud drankje in een van de restaurantjes in Santa Lucia.

Puntalizzu Farmholiday op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

AMFIBIETREKS - Sardinië.nl

AMFIBIETREKS

Siniscola, Oosten

  • Prachtige stranden
  • Leuke excursies
  • Luxe chalet of Glamptent

Ideaal voor wie zonder auto naar Sardinië wil. Transfers, een shuttle service naar het strand en diverse leuke excursies worden geregeld.

Sardinië.nl