Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Hotel Corte Bianca

Hotel Corte Bianca

Cardedu, Midden, Oosten

  • Midden in de natuur
  • Privéstrand op 250 meter
  • Luxe en comfort

De familie Bovi ontvangt je met Sardijnse gastvrijheid in 4-sterrenhotel Corte Bianca. Geniet van het strand, het zwembad, de luxe faciliteiten en drink een heerlijk drankje bij de bar. Dat is pas echt vakantie!

Aan de oostkust van Sardinië word je door de familie Bovi hartelijk ontvangen in Hotel Corte Bianca. Het is hun derde en laatst geopende hotel op het eiland. Je zit zowat aan het strand, maar er is ook een heerlijk zwembad waar je op de luxe ligbedden kunt wegdromen.

Familie Bovi

Meer dan 50 jaar geleden, in 1967, opende de familie hun eerste hotel. Hotel La Bitta in Arbatax was pas het begin, want 16 jaar later volgde Hotel Club Saraceno. En in 2018 is daar dus Hotel Corte Bianca aan toegevoegd!

Het uitgangspunt in alle hotels is om de gast met passie en gastvrijheid te ontvangen. Zo kun je volledig genieten van de natuur, stilte en luxe op Sardinië. In de 4-sterrenhotels kun je kiezen voor een ontbijtbuffet of halfpension. Bovendien word je met alle liefde geïnformeerd over de omgeving en over mogelijke uitstapjes.

Hotel Corte Bianca

Hotel Corte Bianca ligt zo’n 20 kilometer onder Arbatax, bij het dorpje Cardedu. Je loopt zo naar het strand, waar je als gast van het hotel gratis gebruik mag maken van de ligstoelen en parasols. Ook staat er een gezellige Beach Bar. Geen probleem als je je dag liever doorbrengt aan het zwembad van het hotel, daar staan ook heerlijke ligstoelen. Lunchen doe je in het Grill Restaurant, of drink gewoon lekker een drankje bij de bar.

Andere faciliteiten en diensten van het hotel zijn fitness, massage, sport- en avondanimatie, transfer van en naar het vliegveld, boeken van excursies, verhuur van auto en mountainbike en Wifi. Voor de kinderen is er ook een speeltuin! Zo hoef je je dus nergens druk om te maken, want alles wordt voor je geregeld.

Overnacht in…

Als je kiest voor een verblijf in Corte Bianca, kun je overnachten in een standaard kamer voor 2 personen, een Deluxe kamer of Junior Suite voor 4 personen, of een Suite voor 2 personen. In de Suite beschik je over extra luxe, namelijk een eigen jacuzzi op het terras!

Hotel Corte Bianca op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Sardinië.nl