Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Agriturismo in Italië, wat is het en hoe kan het jouw vakantie compleet maken?

Ondanks dat maar weinig mensen een idee hebben wat een agriturismo is, zou een verblijf in deze authentieke accommodatie in Italië voor velen een droom zijn. De agriturismo geeft je namelijk de mogelijkheid om Sardinië op een unieke manier te ontdekken. Ben jij benieuwd wat een agriturismo is en of dit een geschikte plek is om jouw volgende vakantie door te brengen? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je namelijk waarom ook jij écht je volgende vakantie op Sardinië in een agriturismo moet doorbrengen.

Agriturismo’s in Italië
Foto van Nicolae_Balt via Pixabay

Kindvriendelijke agriturismo in Italië

Ontdek zelf eens wat er allemaal kan in een kindvriendelijke agriturismo in Italië. Het is fijn als er aan iedereen wordt gedacht tijdens je vakantie. Gelukkig hoef je je daar hier geen zorgen over te maken. Je wil natuurlijk dat je kinderen het ook naar hun zin hebben en dat is hier zo geregeld! Bij een kindvriendelijke agriturismo genieten jong en oud iedere dag weer volop. Het is namelijk een boerderij en deze kan bestaan uit diverse kamers of appartementen, of beiden. Het kan een bed & breakfast zijn, maar ook een luxe villa. Zelfs een restaurant met lokale specialiteiten is in veel gevallen van de partij! Omdat veel Italianen er graag komen, zullen de agriturismo’s je dus de echte Italiaanse cultuur laten beleven in plaats van de ‘gemaakte’ toeristen cultuur in de grote steden.

Buitenleven tijdens je vakantie

Om welke vakantieperiode het ook gaat, het is fijn als je in de vakantie het gevoel van buitenleven kunt ervaren. Het voordeel van de agriturismo’s is dat deze hier volledig op zijn ingericht. Dit geldt zowel voor jou als voor je eventuele kinderen. Zo heb je zelf ook een beetje vakantie en kun jij genieten van het mooie uitzicht, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Wat de mogelijkheden ook zijn, in een agriturismo ga je in ieder geval jouw droomvakantie beleven. Geniet met je gezin of hopelijk met de hele familie en leg herinneringen vast. Je vindt ze middels een simpele zoekopdracht in de richting van Agriturismo Italie.

Agriturismo’s in Italië
Foto van Siebe Warmoeskerken via Unsplash

Lijkt een verblijf in een agriturismo in Italië jou ook wel iets?

Heb jij ook een passie voor Sardinië?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Residence Li Troni

Familie van Adrichem, 16 mei 2019

Een echte aanrader!

Ervaring

hele mooie appartement en niet heel groot complex. Aardige eigenaren. Staan wasmachines gratis ter beschikken en zelf 4 bbq staan er ter beschikking. echt een aanrader

Tips in de omgeving

lekker vrij in de natuur maar met de auto zit je overal zo

Bezocht Residence Li Troni in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Sardinië.nl